Artikler


Utskriftsvennlig gavekortbevis

 

 

Litt for sent ute med julegaven i år? Alle blir glad for et gavekort! Skriver du ut denne lappen har du også noe å legge under treet til den store kvelden. Gavekortet kan du kjøpe her: GAVEKORT

 

 

 

 

Merk at dette ikke er et gyldig gavekort. Gavekortet må kjøpes separat, og vil bli tilsendt per post. Vinterlarm 2019

Endelig, her er årets messeavis!

Fredag 11. oktober kl 11:00 åpner vi dørene i Vallhall for Norges største skimesse!


FRODE LEIN|14 tips til å sove i hengekøye

 

 

Frode Lein deltok nettopp i Peru Jungle Ultra, 230 kilometer fordelt gjennom Amazonas regnskoger. På denne kanten av jordkloden har et stort mangfold av ulike etablert sitt territorium, og arrangøren pålegger derfor sine deltaker å sove i hengekøye med myggnetting. En god vestlandsbyge kan heller ikke måle seg med fuktigheten i Amazonas, så et tarp var også essensielt. Her kan du lese fjorten tips fra Frode Lein som vil være nyttige uavhengig av sted. 

 10 tips til å sove ute i hverdagen

Av: Ina Vikøren - Oslo Sportslager Ambasdør LØPING | Vårens nyheter 2019

Løpeavdelingen på Oslo Sportslager har landets største utvalg av løpesko og det er vi veldig stolte av. Vi har sko for alle typer løpere og kunnskapsrike medarbeidere som hjelper deg med å finne de skoene som passer deg og ditt løpesteg best. Dette gjøres ved hjelp av en gratis analyse av løpesteget ditt på tredemølle i tillegg til avklaring av bruk og eventuelle problemer med skader eller personlige behov. Ved full analyse bruker vi også speilkasse der vi kan gå dypere i fotens anatomi og eventuelle behov for ekstra stabilitet eller demping. Ta en tur innom for en hyggelig prat og en titt på vårens nyheter fra en av våre 14 løpeskomerker! 

 

 Nike - Hoka - SauconyAsics - Mizuno - Brooks - Salming - Altra - SalomonInov-8 - La Sportiva - Arc'teryxVJ - Columbia Montrail


Nike - Hoka - Saucony - Asics - Mizuno - Brooks - Salming - Altra - Salomon - Inov-8 - La Sportiva - Arc'teryx - VJ Columbia Montrail

 


 Se hele utvalget av løpesko her

Oversikten blir oppdatert fortløpende

 Bak designet: METARIDE

 Bak designet: METARIDE 

 

 

  

 

 

Inspirasjonen til METARIDE-skoen startet med en velkjent følelse – uavbrutt, uanstrengt rulling på sykkel. Vi spurte oss selv: hva om vi kunne gjenskape denne opplevelsen for løpere? Hva om riktig skodesign kunne hjelpe dem å løpe lenger og samtidig bruke mindre energi?

 


Slip og prepp 2019

Her er vår meny for slip og prepp ​vinteren 2019

 

Innleveringsfrist til ​Årtes Store Turrenn er mandag ​11. mars


Slip og prepp til Marcialonga 2020

Slip og prepp til Marcialonga

 

 Foto: MaxPulse

 


Ultralett nyhet fra Black Diamond!

Ultra Light Ice Screw 

 

Superlett nyhet fra Black Diamond som glir igjennom knallhard is som en varm kniv gjennom lunkent smør!Tråkker til med kraft uke - Vinn Wattmåler!

Wattuka 2018

3.-11. Desember

 

Fra Mandag 3. til Søndag 11.desember arrangerer vi wattuke, med wattkonkurranser, wattprat og kraftige tilbud på alt det måtte være av wattprodukter.


Randouke 2018

 

RANDOUKE 2018

2.-11.November 

 

Fra fredag 2. til søndag 11.november arrangerer vi randouke hos oss. Her vil det være gode tilbud, konkurranse og foredrag!

 


Bli med Oslo Sportslager og Maxpulse til Engadin Ski Marathon 2019

Engadin Ski Marathon 7-11 mars 2019
Bli med til Sveits og Skimaraton i Engadin som hadde 50 års jubileum i 2018. Rennet er en del av Ski Classic, Worldloppet og Sveitserenes svar på Birkebeinerrennet. Oslo Sportslager stiller med reiseleder og smører.

 

 

Det er det nest største langrennsløpet i verden og går i fristil. (Det er mulig å gå klassisk, men tidtakingen er den samme som for fristilsløperne) . Arrangementet tiltrekker seg godt over 13.000 personer fra alle verdens hjørner og ble fullbooket første gang i 2018.

Opplev en fantastisk folkefest både i og utenfor løypa, med Ompamusikk og lukten av Gluhwein og pølser.

Rennet går gjennom flere små landsbyer og her tas man i mot som en helt -det er skikkelig stemning og heiarop underveis. Man kan velge mellom hel maraton 42 km eller halv maraton 21 km.​

 

For påmelding og mer informasjon: Maxpulse


FRODE LEIN - Utstyr til ørkenløp i India

Syv døgn, en sekk – utstyr, mat, sovepose og bekledning, 250 km gjennom en indisk ørken med ekstrem varme, høy luftfuktighet og farlige sandstormer. En konkurranse som skulle gjennomføres for første gang, i en periode hvor det er for varmt for lokale arbeidere å jobbe. I tillegg mente den militære redningsetaten at det ikke var gjennomførbart. Arrangøren bidrar med et telt å sove i, kontrollpunkt med vannforsyning hver 10 – 20 km – samt sikkerhet som omfattet ambulanse, to leger og biler med nødvendig hjelpemannskap. Mat for seks dager, bekledning og alt annet nødvendig utstyr må vi selv bære i ryggsekk uten tilgang på «reservedeler» i løpet av konkurransen.