Artikler

Nyttårssalg Klatring

 

            

 


Ultralett nyhet fra Black Diamond!

Ultra Light Ice Screw 

 

Superlett nyhet fra Black Diamond som glir igjennom knallhard is som en varm kniv gjennom lunkent smør!


FOREDRAG MED SIMONE MORO

Oslo Sportslager, i samarbeid med The North Face, har den store gleden av å invitere til foredrag med Simone Moro! Med en merittliste like lang som Mount Everest er høy, er det ikke rart Moro finner lykken i å briljere i bratte og luftige fjellområder. Som første mann til å bestige fire 8000-metere på vinterstid (Shishapangma 2005, Makalu 2009, GasherBrum II 2011, Nanga Parbat 2016), kan vi by på en helt rå kveld fullspekket med vanvittige fortellinger og innblikk i livet som alpinist i (bokstavelig talt) verdenstoppen. 

Møt Garmin Fenix 5

Fenix har etablert seg i toppen av multisportsegmentet med stilrent design og funksjonalitet som få andre kan vise til de siste årene. Fenix 3 satte virkelig en ny standard for GPS-klokker, og nå har Garmin videreutviklet Fenix nok en gang. Klokka er lansert i flere utgaver - Hos oss får du alle variantene, og du kan forhåndsbestille allerede nå. Forventet levering er i slutten av mars - med forbehold om endringer fra leverandør. Se alle utgavene her.

 

  


Dette trenger du til naturlig klatring


Klatreutstyr for nybegynnere - Dette trenger du

Du trenger ikke mye utstyr for å begynne med klatring. Til innendørs klatring holder det med en sele, en kalkpose, kalkball, klatresko, en skrukarabiner, og en taubrems. Skal du ut trenger du litt mer. Her får du tips til hva du bør tenke på når du skal velge utstyr.

 

Tips til valg av klatreutstyr for nybegynnere


Tilbakekalling av Black Diamond klatreutstyr

Black Diamond tilbakekaller noen karabinere, nylonsslynger, Index tauklemmer, Camalot og Camalot Ultralight kamkiler, Easy Rider og Iron Cruiser via ferratasett, da noen av varene har produksjonsfeil. Index tauklemmer, Camalot kamkiler og noen karabinere kan ha vært solgt hos oss. Mer informasjon om hvilke produkter som er berørt finner du ved å klikke på linkene under. Har du et produkt med feil, eller lurer på om du har det, ber vi deg kontakte oss på klatring(at)oslosportslager(dot)no

Frivillig tilbakekalling av Black Diamond karabinere og slynger

Black Diamond har startet en frivillig tilbakekalling av karabinere og slynger. Det skal kun være snakk om et fåtall av produkter solgt i Norge. Informasjon om hvilke produkter som er berørt finner du under. Har du spørsmål, send oss en mail.

Randouke 9. - 14. november

Fra mandag 9. november arrangerer vi randouke hos oss. Her vil du finne massevis av toppturutstyr til hyggelige priser. Du vil også kunne møte flere av norges beste og mest erfarne toppturfolk. Dette blir en spennende uke hvor mange av våre leverandører vil være i butikken. De vil hjelpe deg sammen med oss til å finne riktig utstyr i tillegg til at det blir spennende foredrag av Nils Nielsen, Ola Hovdenak og Hvitserk. Velkommen til oss!


Tilbakekalling av Camp/Cassin stegjern

Camp/Cassin tilbakekaller stegjern av typen Camp Tour Nanotech Automatic, Camp Tour Nanotech Semi-Automatic, og Cassin Blade Runner. Mer informasjon om feilen finner du under. Har du kjøpt disse stegjernene ber vi deg kontakte oss for bytte til nytt produkt. Send en epost til klatring(at)oslosportslager(dot)no.  

 


Tilbakekalling av DMM karabinere

DMM tilbakekaller noen karabinere grunnet mulig funksjonssvikt. Mer informasjon om feilen finner du under. Har du kjøpt en eller flere av disse karabinerne ber vi deg kontakte oss for bytte til nytt produkt. Send en epost til klatring(at)oslosportslager(dot)no.  

 


Fjelltur med barn? Vi har utstyret!

Skal du gå i fjellet med barn i sommer eller høst? Gi barna en ekstra god opplevelse med det riktige utstyret. Vi har bæremeiser, barnesekker, barnesoveposer, barneklatresko, barneklatreseler og fjellsko til barn. Her er noen av produktene vi kan anbefale.

OSPREY SEKKER - Vi har utvalget

Osprey lager suverene ryggsekker til fjellturer, løping, sykling, klatring og ski. Mest kjent er de for sine lette, komfortable, og anvendelige ryggsekker Osprey Talon og Tempest. Det er med stor glede vi kan presentere sekker fra Osprey. Ta en titt på vårt store utvalg av ryggsekker.


9 tips til hva du kan gjøre i sommer

Avdelingsleder i fjellavdelingen, Andreas Håland, bruker det meste av sin ledige tid i naturen. Her er hans beste tips til hva du bør fylle sommerkalenderen med.


Northern Playground Ziplongs - Ullundertøy med glidelås

Northern Playground Ziplongs er navnet på ullrevolusjonen fra Norge. Det nye høykvalitetsundertøyet med glidelåser gjør det enkelt å ta undertøyet av og på etter behov. På når det er kaldt, av når det er varmt. Ziplongs er fremtidens ullundertøy!

Tinderodeo - Jotunheimens flotteste toppturfestival

Lyst til å dra til fjells og oppleve noe av det fineste Norge har å by på? Tinderodeo er en fantastisk fjellfestival midt i Jotnumheimen nasjonalpark. Opplev guidede dagsturer i eksponert terreng, brekurs, og fanstastisk stemning! Uansett om du foretrekker å bo i telt å spise Real, eller du foretrekker å sove inne å spise 3-retters på kvelden, må du komme deg til Spiterstulen 30. juni til 06. juli.

Nils Nielsen – ny samarbeidspartner

Vi er stolte av å kunne ønske Nils velkommen som en del av Team Oslo Sportslager. Nils er en av norges fremste fjellguider/tindeveiledere. Han er godkjent guide etter alle ordensregler innenfor IVBV/IFMGA(UIAGM). Altså en internasjonalt godkjent guide. Han har sine baser i Chamonix og i Norge. Nils er også en del av det norske skialpinisme / randonneelandslaget.

Kom i gang med naturlig klatring - Våre beste tips!

Det har blitt solgt veldig mange startpakker for klatring de siste årene. Klatreverket i Oslo er smekkfullt fra 16.00-22.00 på hverdagene, likevel er det ikke kø der klatring hører hjemme, i fjellet. I denne artikkelen kan du lære om utstyr og få et knippe tips.


Ekspedisjonsskolen - Lær viktige tips til små og store ekspedisjoner

UTE-Magasinet har i samarbeid med Oslo Sportslager, Hvitserk, Brynje og Helsport laget en serie på 15 videoer som gir deg grunnleggende kunnskaper for ekspedisjoner og turer i fjellet. Nye filmer blir lagt ut så fort de er lansert.

Slakkfest og stor teltutstilling - Verdt å få med seg!

Lørdag 31. mai smeller vi til med en event du virkelig burde få med deg.  Vi setter opp haugevis med slakkliner og en mengde forskjellige telt. Kom innom, prøv slakkline, ta en nærmere kikk på teltene, og nyt den gode atmosfæren. Vi lover ekstra gode priser på både slakkliner og telt.