Artikler

Vil Du Ha Ekspert Råd Til Marcialonga? Siste rapport i fra Sporet Torsdag kl 16.00

Vil du ha ekspert råd til Marcialonga? Lurer du på hva du skal smøre med? Hvordan forholdene er? Vi gir deg fersk informasjon om løypa og hva man bør smøre med.

Fotball - Ettertraktet Adidas matchball!


Vi selger varer i hovedsak til Norden, men innimellom får vi bestillinger fra andre land. Like før jul fikk vi epost fra Hugo som bor i Holland. Han samler på Adidas Matchballer fra etter år 2000. Etter mye tid på google og diverse fotball forumer hadde han endelig funnet en nettbutikk som solgte Adidas U21 EM Sverige 2009 matchballen, Oslo Sportslager!

Fotball - Ny Farge Av Nike CTR360 Maestri FG Fotballsko

Her er den etterlengtede neste utgivelse for Nike CTR360 Maestri fotballsko. Siden CTR360 ble lansert 1 oktober, har den tatt fotballbaner rundt om i verden med storm!

Cesc Fabregas, Andres Iniesta, Sergio Aguero, Javier Mascherano, Rafael van der Vaart, James Milner, Florent Malouda, Fernando Gago og Ashley Cole er noen av spillerene som har skiftet ut sine gamle sko med CTR360 Maestri. Når man ser på egenskapene til CTR360 så er ikke dette tilfeldig!

Fotball - Nike Mercurial Vapor Superfly hvit/sort/rosa Kan Forhåndbestilles På Oslo Sportslager


Nike Mercurial Vapor Superfly hvit/sort/rosa er den andre av 2 farge varianter som kommer over nyttår. Denne fargen er forventet inn på lager iløpet av februar måned. Tilbakemeldingene i vår Fotball gruppe på Facebook, tyder på at dette er den mest populære av de 2 fargene.

Slik Blir Du Bedre På Langrennski

Lær å gå teknisk riktig på langrennski.

" Kurset er fullt "

Fotball - Afrika Mesterskapet Angola 2010

10 januar starter det som blir den 27. utgaven av Afrikamesterskapet i fotball. Mesterskapet vil bli spillt i Angola. 16 lag deltar, der deltakerene har kvalifisert seg via kvalifiseringen til fotball VM 2010.


Fotball - Er Du Klar For Vintertreningen?

Fotball har etterhvert blitt en helårssport, der man trener og spiller både ute og inne. Om du er en av de som skal trene mye ute på grus eller kunstgress i vinter så har vi noen utstyrstips for å hindre sykdom og skader som kan oppstå grunnet vær og underlag. 

Slik Kler Du Deg For Aktivitet I Kulda

Ikke la lave temperaturer hindre nyttårsforsettene. Kle deg riktig i kulda.

Skal Du Kjøpe Nye Langrennski? - Her Får Du Rådene

Tør du kjøpe langrennski uten å få målt de skikkelig? Her får du fem enkle tips du kan ta med deg ved kjøp av nye langrennski.