Artikler

Helgens Kamp - Runde 23 - Chelsea vs Manchester City

      
Chelsea F.C.   Manchester City 
Manager: José Mourinho   Manager: Manuel Pellegrini
Kaptein: John Terry   Kaptein: Vincent Kompany
PL-plass før runden: 1. plass   PL-plass før runden: 2. plass

Kampinfo
Kampstart:  Lørdag 31.1.15 kl 18.30
Sted:  Stamford Bridge
Kapasitet:  41,837
Værmelding:  4°C og sol
Dommer:  Mark Clattenburg

Fotball - Forhåndsbestill nye Adidas F50 Adizero - There Will Be Haters

Adidas F50 Adizero er en fotballsko som de fleste er kjent med, og de fleste har et forhold til. Skoen har lenge vært blant den letteste komersielle skoene på markedet. Adidas lanserer nå helt nye F50 Adizero. Fotballskoen har gjennomgått en omfattende fornyelse og er nå klar for avduking. FORHÅNDSBESTILL SKOENE HER!


Smøretips- Marcialonga 2015

Vi er igjen på plass i Italia og gleder oss igjen til folkefest i Cavalese. Med en hærskare av uttøvere og smørere tester vi ski kontinuerlig fram mot skirennet.

Petter og Thorkild - Våre nye teamløpere til Holmenkollmarsjen


Petter Handeland (31) og Thorkild Gundersen (46) og er to av løperne vi skal gi ekstra tett oppfølgning mot Holmenkollmarsjen. De to journalistene fra Vi Menn ble de heldige vinnere av stillingene som langrennsløpere vi utlyste før jul. Til Holmenkollmarsjen blir de utstyrt med topp utstyr, og får tett oppfølgning fra våre beste eksperter innen trening, teknikk og smøring.

Smørerapport Oslo Skifestival 2015

Vi er på plass under årets Oslo Skifestival i Holmenkollen, der nesten 2500 unge håpefulle skiløpere skal delta i helgen. Lørdag er det duket for fristil, og det ser ut til å bli panserforhold i Kollen lørdag og søndag. Undertegnede har tilbringt deler av fredagskvelden i anlegget og til tross for mildvær både i torsdag og fredag er forholdene veldig bra. Det har så klart tæret en del på snøen, men løypemannskapet har gjort en flott jobb og hele trasèen er klar.


Helgens Kamp - Runde 22 - Manchester City vs Arsenal


 
MANCHESTER CITY   ARSENAL F.C.
Manager: Manuel Pellegrini   Manager: Arsène Wenger 
Kaptein: Vincent Kompany   Kaptein: Mikel Arteta
PL-plass før runden: 2. plass   PL-plass før runden: 5. plassKampinfo
Kampstart:  Søndag 18.1.15 kl 17.00
Sted:  Etihad Stadium 
Kapasitet:  47, 405
Værmelding:  2°C og overskyet
Dommer:  Mike Dean

Slipemeny langrenn 2018

Steinslip - Her er våre sliper for vinteren 2017/2018.

Steinslip av langrennski er vitigere enn du tror. Når du har funnet langrennski som passer deg perfekt er vårt neste tips å steinslipe dem.
Til tross for at de fleste langrennski er steinslipt fra fabrikk kan vi nærmest garantere deg bedre skiopplevelse hvis du steinsliper skiene hos oss. Vi anbefaler deg også å lese vår guide på hvordan vi finner riktige ski til deg: Se link under menyen.

Nyhet - OS510 Ny steinslip

Vi har hele tiden sliper under testing, og det er noe spesielt hver gang vi mener en slip er god nok for å kunne gjøres tilgjengelig for våre kunder. For at en slip skal kunne legges ut for salg må den igjennom omfattende tester over tid, slik at vi er sikre på at den holder det kvalitetsnivået vi krever.

OS510 Slip er nå tilgjengelig for deg.

Emilie - Ny teamløper til Holmenkollmarsjen


Emilie Jul-Larsen Aas er en av våre nye teamløpere. Hun er ikke en vanlig teamløper, men en helt normal mosjonist som vi skal følge opp frem mot Holmenkollmarsjen. Hun ble plukket ut blant en bunke på over 200 søkere til den nyopprettede stillingen som skiløper for Oslo Sportslager. I tiden frem mot Holmenkollmarsjen skal hun få utstyr og tett oppfølging for å gjøre det best mulig i rennet.