Artikler

Fotball - Puma King Diego Finale FG, en hyllest til Diego Maradona!

Diego Maradona fyller 50 år og i den anledning har Puma benyttet anledningen til å hylle en av verdens største fotballpersonligheter med en egen sko i den modellen han selv brukte, nemling en Puma King Diego Finale.

Fotball - PSV Eindhoven 10-0 Feyenoord Rotterdam

Det ble et spesielt resultat i nederlansk toppdivisjon denne helgen. Det er ikke ofte man opplever at et lag vinner med ti mål på europeisk toppnivå, men PSV Eindhoven laget hakkemat av Feyenoord i helgen.

Wattbasert trening.

Wattbasert trening er en form for trening med formål om å gi deg et bedre og mer presist treningsgrunnlag. Powertap wattmåler brukes av profesjonelle syklister for å definere styrker og svakheter, legge opp treningsprofiler og for å få nøyaktige data om sin egen prestasjon. Det er et verktøy for deg som ønsker å forbedre din egen form og nå dine mål på sykkelsetet. Vi vil gi deg en enkel innføring i hva wattbasert trening er og hva du trenger for å komme igang.

Fotball - Bootspotting Europa, uke 42


Det har igjen vært en spennende helg i fotballeuropa, vi har fått en firemålsscorer i LaLiga, krise i Roma og endelig en trepoenger til Liverpool. Vålerenga vant lørdagens kamp mot LSK, men fikk RBK de nødvendige tre poengene mot Tromsø for å sikre seier i Tippeligaen 2010?

ALPINT - Hva betyr Jib Rocker, All Terrain Rocker & Powder Rocker?

Kjært barn har mange navn, men har de ulike funksjoner? På vinterens ski fra K2 ser vi tre ulike typer Rocker; Jib Rocker, All Terrain Rocker og Powder Rocker. Her får du en kort innføring i hva som er hva.

ALPINT - Varme føtter med varmesåler fra Conformable!

Lei av kalde føtter når du er ute på ski? Med varmesåler fra Conformable er det slutt på den slags. Kan også brukes i annet fottøy, som sykkelsko, jaktstøvler osv.

Slip av langrennski

Oslo Sportslager har holdt på med sliping av langrennski i en årrekke. Vi har vært med siden 2000 og har utviklet sliper siden det.
Vi tenkte vi skulle gi en liten innføring av hva sliping av ski er og hva det gjør med akkurat dine ski.


Vintersko - Størrelsesguide Sorel

Størrelsesguide for Sorel vinterstøvler

Slik er forberedelsene til Nepal

En tur i det mektige Himalaya - Slik er forberedelsene.

Årets sykkellykter er ankommet!

Vi har gjort klart for høstens sykkellykter og stilt ut årets nyheter i butikken.
Under kan du lese mer om de nye modellene vi har tatt inn.


Jan Christian Kaltenborn imponerte i Oslo Maraton

Jan Christian Kaltenborn selger til daglig løpesko hos Oslo Sportslager, og løper selv atskillige kilometer hver dag. Siste helgen i september ble hans grundige treningsarbeid belønnet med andreplass på den halve maratondistansen i Oslo Maraton!

Kle deg for vintersykling!

Hvorfor slutte å sykle selv om vinteren nærmer seg. Å sykle på vinteren er en fin måte å komme seg rundt på og ikke minst er det god trening.
Her er noen tips til hva du kan gjøre for å forlenge sykkelsesongen helt fram til våren igjen.