Artikler

Langrenn: Ny slipemaskin

Vår nye slipemaskin er endelig i hus. Vi har gått til innkjøp av en helt ny Tazzari slipemaskin for langrennski. Denne slipemaskinen kompletterer vårt verksted og vi har nå to stk. Tazzari RP-23 som er noen av de mest avanserte slipemaskinene for langrennski.

Fotball - KONKURRANSE - El Clásico, tipp resultat og målscorere


I kveld er det klart for historiens 161. El Clásico - Barcelona og Real Madrid møtes på mektige Camp Nou!!
Hvem tror du vinner kveldens spanske slag?
-------------------------------------
Barça v Los Galacticos
Messi v C. Ronaldo
Cpt. Puyol v Cpt. Casillas

Fotball - Bootspotting, Europa - uke 47


Helgens fotballresultater har vært mange og noen spesielle. Berbatov våknet til live etter to måneders dvale, Hannovers positive sesongstart fortsetter og ikke minst er det jevnt og spennende i toppen av de fleste ligaene.

Fotball - Guide til Champions League 2010/2011, GruppespillGruppene i Champions League for sesongen 2010/2011 er trukket og Oslo Sportslager gir deg full oversikt over resultater, tabeller og kampdager.

KLATRING - Nye klatreøkser fra Petzl!

Tre gode nyheter fra Petzl: Quark, Nomic og Ergo. Se film og bli inspirert!

Fotball - Bootspotting, Europa - uke 46

Helgen er over og fotballen har gitt oss mange gode kamper. I Spania har de to store profilene Lionel Messi og Cristian Ronaldo levert hvert sitt hat-trick, i England hentet Tottenham inn 0-2 til 3-2 seier over erkerivalen Arsenal og ikke minst har den svenske storspilleren Zlatan Ibrahimovic igjen vist seg som den kunstneren han er.

X-Bionic superundertøy best i test!

VG har testet superundertøy og X-Bionic Energizer ble kåret til best i test.

Fotball - Lansering av Adidas Spania hjemmedrakt 2011/12

Spania spilte treningskamp mot Portugal i forbindelse med deres kommende søknad på VM i fotball 2018. I denne kampen ble deres nye hjemmedrakt lansert - Adidas Spania hjemmedrakt 2011/12.

Fjellskinyheter 2010/2011 - Fischer E89 Zero og Alfa Gaiter

På fjellskifronten har vi fått inn et par store nyheter for denne vinteren - spennende, nye og praktiske produkter som er spesialister på hvert sitt felt. Les mer om Fischer E89 Zero fjellski og Alfa Gaiter fjellskistøvler!

Fotball - Bootspotting, landskamper uke 46

Det var onsdag internasjonal kampdag og det var mange spennende privatlandskamper. Dette er ofte ikke de mest severdige kampene, men denne gangen hadde man flere spennende oppgjør på planen. Blandt annet var det kamper som Argentina-Brasil, Portugal - Spania og England - Frankrike.

Fotball - Oslo Sportslager gratulerer Røa IL med ny NM-tittel!!

Røa IL utklasset Trondheims Ørn i kvinnenes cupfinale på Telenor Arena. Oslo Sportslager var Røajentenes draktsponsor for anledningen og er veldig stolte av å være med på et vinnerlag.

 

Fotball - Oslo Sportslager sponser cupfinaledrakten til Røa IL!!

Oslo Sportslager er stolt draktsponsor for Røa IL under cupfinalen for kvinner - draktene er i trykken, og er klare for jentene til lørdagens store begivenhet i Telenor Arena!

Nye Cycleops Sykkelruller og spinningsykler!

Endelig er de her. Cycleops sykkelruller i modellene Fluid 2 og Supermagneto Pro, to  stillegående og proffe sykkelruller. Vi har også fått inn 3 modeller av proffe spinningsykler. Disse er helt rå!!

Langrennsåpning på Beitostølen

På fredag er endelig langrennsesongen i gang. Åpningsrennet på Beitostølen er alltid det skirennet det knytter seg mest spenning til før jul. Vi har et stort team på plass på stadion på Beitostølen og gleder oss voldsomt til skøyterennet starter på fredag.

Fotball - Designerutgave av Puma v1.10, designet av Kehinde Wiley

Puma v1.10 har blitt en meget populær sko som brukes av flere profiler i Tippeligaen og i de andre store europeiske ligaene. Nå er den her i en nummeret designerutgave, designet av Kehinde Wiley.

Fotball - Cupfinalehelg 2010

Cupfinalehelgen står for tur, og det vil bli en helg preget av masse liv, fotball, to skuffede supportergrupper, to supporteregrupper i ekstase og to av fire lag med en nye pokaler i premieskapet.

 

Opplev en tur i det mektige Himalaya

På ny setter en av våre ansatte Øyvind Tofte seg på flyet til Kathmandu for å oppleve kjernen av Everest-området.
Det blir en tur i det mektige Himalaya, hvor de besøker den vakre Gokyodalen med Gokyo Ri (5350 moh). De krysser Cho La-passet (5340 moh), før de går på Kala Patthar (5620 moh), der vil de ha en unik utsikt til Mount Everest, Nuptse og Pumori.
Deretter skal de fortsette til Island Peak (6189 moh). Turen går i kjernen av Everest-området og tar 25 dager t/r Norge.

Fotball - Manchester-derby i Premier League 10/11-2010

   
Det er klart for et av de mest intense derbyene i Barclays Premier League, nemlig Manchester-derby mellom Manchester City og Manchester United på City of Manchester Stadium.

Fotball - Vinneren av VG Manager jobber hos Oslo Sportslager!!Konkurransen er over, vinneren er kåret og gledelig for oss på Oslo Sportslager var det en av våre ansatte som vant tilslutt.

Fotball - Vinner av Tippeligaen 2010: Rosenborg BK

Tippeligasesongen 2010 er over og som så mange ganger før er mesterlaget fra Trondheim. Rosenborg Ballklubb har gjennomført en hel sesong uten tap og vant dermed Tippeligaen med syv poeng ned til Vålerenga på sølvplass.