Artikler

SRAM XX1: The One and only.


SRAM er kanskje det mest innovative selskapet innen sykkelsporten. De har gang på gang kommet med teknologi som har revolusjonert syklingen. I 2012 har de gjort det igjen, og i år heter det SRAM XX1: The One and Only

Vi ønsker Sandra Hansson velkommen i Team Oslo Sportslager / Moelven

” Våre kunder krever mer av oss en andre sportsbutikker og det holder ikke lenger å  si at vi har den beste slipen, de beste smøretipsene eller det beste utstyret. Vi må kunne vite det. ”
Anders Baardseth

Asics FluidAxis - Naturlig løpesteg

Forfotsløping og det naturlige steget er stadig mer omtalt i løpekretser og media. Foten skal få bevege seg naturlig og bygge seg opp til å stabilisere seg selv. Som en følge av dette kommer det nye modeller fra de største leverandørene av løpesko som skal gjøre bevegelsene i foten så naturlig som mulig, fra du setter foten i bakken, til den tar av. Asics har videreutviklet sin 33-serie som ble lansert i fjor, og kommet med en ny teknologi, FLUIDAXIS, som er å finne i de to nyeste modellene; Asics Gel-Lyte33 2 og Asics Gel-Excel33 2.

Sykkelmagasinets test av Colnago World Cup Cyclocross

Bladet Sykkelmagasinet har denne høsten testet tre av neste års cyclocrossykler. Vår modell Colnago World Cup ble testet, og viste seg å skape stor begeistring blant testpersonellet. Her er testen fra Sykkelmagasinet nr. 9 2012 gjengitt i sin helhet.

Swix HVC nå på lager!

Vi har endelig fått inn Swix HVC flytende fluor. Dette er et av de aller beste glidproduktene i sitt temperaturområde og ble brukt med stor suksess under World-Cup forrige sesong. Nå er den tilgjengelig for alle!

Sorel - Vintersko for norske forhold

Til tross for store snømengder og kulde, er vi mange som også vinterstid trives utendørs. Om du skal kjøre snøscooter, hundespann, eller se på skirenn - dette er støvler som holder deg varm!

NYHET! Garmin Forerunner 10

Vi har nå fått inn Garmin Forerunner 10 som er det siste tilskuddet i sportsklokkefamilien, GARMIN Forerunner 10. Denne lekre nyheten har gjort det til en lek å sette seg mål, holde oppe motivasjonen og er enkel å bruke. Garmin Forerunner 10 hjelper deg å legge til rette, planlegge og følge din progresjon mot dine satte mål. Les mer om produktet her