Artikler

SRAM XX1: The One and only.


SRAM er kanskje det mest innovative selskapet innen sykkelsporten. De har gang på gang kommet med teknologi som har revolusjonert syklingen. I 2012 har de gjort det igjen, og i år heter det SRAM XX1: The One and Only

Vi ønsker Sandra Hansson velkommen i Team Oslo Sportslager / Moelven

” Våre kunder krever mer av oss en andre sportsbutikker og det holder ikke lenger å  si at vi har den beste slipen, de beste smøretipsene eller det beste utstyret. Vi må kunne vite det. ”
Anders Baardseth

Nyhet! Outdoor-klokken Garmin Fēnix Performer

Garmin Fēnix™ Performer er den første GPS-navigasjonsklokken med høydemåler, barometer og kompass som inkluderer omfattende GPS-navigasjon fra Garmin. Klokken er utviklet i samarbeid med profesjonelle fjellguider og utformet for fjellklatrere og friluftsmennesker. Fēnix er et navigasjonsverktøy som leder deg trygt gjennom krevende fjellområder. Du kan finne din egen vei til toppen og tilbake til fjellhytten. Enheten har sensorer som kalibrerer seg selv, og navigasjonsfunksjoner av Garmin-kvalitet, blant annet TracBack™. Den lettleste navigasjonslinjen på displayet bidrar til å sette en ny standard for navigasjon i fjellområder.   

Asics FluidAxis - Naturlig løpesteg

Forfotsløping og det naturlige steget er stadig mer omtalt i løpekretser og media. Foten skal få bevege seg naturlig og bygge seg opp til å stabilisere seg selv. Som en følge av dette kommer det nye modeller fra de største leverandørene av løpesko som skal gjøre bevegelsene i foten så naturlig som mulig, fra du setter foten i bakken, til den tar av. Asics har videreutviklet sin 33-serie som ble lansert i fjor, og kommet med en ny teknologi, FLUIDAXIS, som er å finne i de to nyeste modellene; Asics Gel-Lyte33 2 og Asics Gel-Excel33 2.

Guide til pulsklokker

"Jeg trenger en pulsklokke!" Det er ikke sjelden kunder kommer til oss med dette utgangspunktet. Da starter prosessen med å avdekke hva vedkommende egentlig skal bruke pulsklokken til. Polar, Garmin og de andre leverandørene av klokker har nemlig ikke bare èn klokke i sitt sortiment. De har klokker som kun viser puls, klokker for syklistene, klokker for mosjonistene, klokker for løperne, klokker for de som svømmer og slik fortsetter det. For deg som kunde kan det være en jungel som er vanskelig å trenge inn i. Men fortvil ikke; her kommer det en guide! Har du pulsklokke, og lurer på hvorfor? - les denne artikkelen.

Sykkelmagasinets test av Colnago World Cup Cyclocross

Bladet Sykkelmagasinet har denne høsten testet tre av neste års cyclocrossykler. Vår modell Colnago World Cup ble testet, og viste seg å skape stor begeistring blant testpersonellet. Her er testen fra Sykkelmagasinet nr. 9 2012 gjengitt i sin helhet.

Swix HVC nå på lager!

Vi har endelig fått inn Swix HVC flytende fluor. Dette er et av de aller beste glidproduktene i sitt temperaturområde og ble brukt med stor suksess under World-Cup forrige sesong. Nå er den tilgjengelig for alle!

Sorel - Vintersko for norske forhold

Til tross for store snømengder og kulde, er vi mange som også vinterstid trives utendørs. Om du skal kjøre snøscooter, hundespann, eller se på skirenn - dette er støvler som holder deg varm!

NYHET! Garmin Forerunner 10

Vi har nå fått inn Garmin Forerunner 10 som er det siste tilskuddet i sportsklokkefamilien, GARMIN Forerunner 10. Denne lekre nyheten har gjort det til en lek å sette seg mål, holde oppe motivasjonen og er enkel å bruke. Garmin Forerunner 10 hjelper deg å legge til rette, planlegge og følge din progresjon mot dine satte mål. Les mer om produktet her