Artikler

Skredkurs: Den viktigste skredkunnskapen

Oslo Sportslager tar skred og skredfare seriøst, og gjennomfører innføring i skredlære også vinteren 2013/ 2014. Hovedforedragsholder i år blir igjen Kjetil Brattlien, skredekspert ved NGI. Temaene er skred, skredfare og bruk av skredutstyr; Farevurdering, risikoredusering og redning.

Norrøna Falketind lanseringskonkurranse

Norrønas nye Falketind blir lansert i butikken og på nett lørdag 30. november. Kolleksjonen tar Falketind til et helt nytt nivå når det gjelder funksjonalitet, vekt og design. Vi har et utvalg Falketind Gore-Tex og warm1- fleece fra og med lørdag. I forbindelse med lanseringen kjører vi en konkurranse.Smøretips Beitosprinten skate

I dag er det klart for langrennssportens svar på Formel 1, sprint skate. I går og i natt har det blåst nordavind fra alle kanter, så snøen har tørket litt opp. På test i dag morges har vi hatt best resultat med følgende produkter: 
LF 6 og HF 6 varmes inn tre ganger. 
Toko HB004 pulver.

Pulveret ble varmet inn gang på 170 grader. 

Vi tar forbehold om høyere temperaturer utover dagen. Pulver og topping for mildere vær og føreforhold må derfor være lett tilgjengelig mellom heatene. 

Vi gleder oss til sprint!

Ski you later
Terje, Morten, Karl Martin og Hans Alexander

Smørerapport Beitosprinten 2013

Vi er på plass på Beitostølen og kan melde om kjempefine forhold. Vi gleder oss til rennsesongen endelig er i gang i morgen! På denne siden finner du våre smøretips og det vi tester best gjennom helgen.

Norrøna - Slik velger du riktig størrelse

NORRØNA - Slik finner du riktig størrelse på ditt favorittplagg i fra Norrøna.

Madshus Super Nano Skate. Ny og RÅ skøytestøvel fra Madshus!

Vi har akkurat fått inn Madshus' nye, sorte monster. Super Nano er navnet på den råeste og letteste karbonskoen skinerdene på Biri noensinne har laget.