Artikler

Fotball - Gul Nike Mercurial Vapor Superfly Kan Du Nå Bestille Hos Oslo Sportslager.


Med den gule varianten av Nike Mercurial Superfly vil du garantert bli lagt merke til. Dette er nok den desidert mest skrikende fargen som er kommet av toppmodellen Superfly hittil.

Fotball - Video Av Fernando Torres Og Nike Total90 Laser III Lansering!

Nike Total90 Laser III, ifølge Nike er dette den ultimate fotballsko noensinne med tanke på presisjon og kraft. Se video fra lanseringen av Nike Total90 Laser III med Fernando Torres i artikkelen under.

Allerede i helgen så vi flere sentrale fotballspillere bruke denne fotballskoen, bla. Fernando Torres, Robbie Keane, Wayne Rooney, Denilson og Wesley Sneijder.




Fotball - Den Nye Nike Total90 Laser III Kan Nå Forhåndbestilles Hos Oslo Sportslager

Iløpet av januar 2010 kommer det en helt ny generasjon av Nike Total90 Laser. Dette er den tredje i rekken, og Nike hevder at dette er den beste fotballskoen noensinne når det kommer til kraft og presisjon i skuddet. Nike Total90 Laser III vil bli brukt av fotballspillere som Rooney, Torres, Keane, Essien, Sneijder og Gattuso.
Som vanlig kan du forhåndbestille denne fotballsko på våre nettsider.

Fotball - Adidas Jabulani VM 2010 Matchball

Endelig er den kommet på lager, Adidas Jabulani! Dette er altså matchballen som skal benyttes under Fotball VM 2010 i Sør Afrika. Se bilder og video i artikkel.

Hva syns du om Adidas Jabulani? Legg inn din kommentar under artikkelen.

Fotball - Fotball VM 2010 Seeding

Onsdag 2 desember offentliggjorde FIFA sin seeding av deltakerlandene til fotball VM 2010. Vi gir deg oversikten

Fotball - Adidas Lader Opp Til Fotball VM 2010 Sør Afrika

Adidas har satt igang en svær kampanje mot Fotball VM2010 i Sør Afrika. Følg kampanjen og se videoene her!

Fotball - Leo Messi, årets spiller i Europa 2009

Argentineren Lionel Messi gikk til topps i kåringen av Årets spiller i Europa. Angriperen på FC Barcelona henviste siste års vinner Christiano Ronaldo til andreplassen, og ble med dette den sjette Barcelona spilleren gjennom tidene som har vunnet gullballen. Den siste Barcelona spiller som vant denne prisen var Ronaldinho i 2005.