Artikler

Lengdeløp - tips for å komme i gang

Lengdeløp kan være morsom og effektiv trening! Her finner du svar på spørsmål som ofte dukker opp i lengdeløpssammenheng.

LANGRENN - PÅLEGGING AV FLUORPULVER

Turrenn og konkurransesesongen er endelig ordentlig i gang. Vi får ofte spørsmål fra kunder om forskjellige ting rundt skiprepp. Et av de spørsmålene vi får som oftest er hvordan man legger på Cera-F pulver. Dette er tips for deg som skal gå Marcialonga, Vasaloppet eller det store rennet fra Rena til Lillehammer, men også for deg som går aktivt på ski på norgescupnivå, hovedlandsrenn osv!


Fotball - Forhåndsbestill ny farge i Nike Total90 Laser III FG!

Nike Total90 Laser III er blitt en populær sko på markedet, og med sin noe bredere lest har den blitt en suksess for de nordiske føttene. Nå kan du bli en av de første til å spille med denne nye fargekombinasjonene som er sort og grønn.

Fotball - Se bilder av den nye Nike Mercurial Vapor Superfly II FG!!

Sesongstarten 2011 er nært forestående og Nike Mercurial Vapor Superfly II kommer nå i ny farge. Lettvekteren til Nike har kommet i mange ulike fargekombinasjoner og nå er den her i en sort og oransj utgave. Fargen kan minne om den sorte og gule som ble lansert høsten 2009 - en farge som ble ekstremt populær.

Test av nettbutikker utført av Forbrukerrådet og Forbrukerombudet

Forbrukerrådet har sammen med forbrukerombudet sjekket hvordan 100 forskjellige nettbutikker gir deg informasjon om dine rettigheter som forbruker.Fotball - Oppfølgeren er her: Nike CTR360 Maestri II

Nike CTR360 har truffet markedet perfekt og blitt en bestselger selv Nike bare kunne drømme om, men med en frontperson com Cesc Fabregas så kan man forstå at skoen er bra. Nå er oppfølgeren her, nemlig Nike CTR360 Maestri II!

Fotball - Adidas F50 Adizero FG, hvit/hvit/blå

Adidas F50 Adizero er en bestselger og en markedsvinner i 2010, så bra har skoen gått at Adidas nå velger å kommer med farge der merkevaren Adidas blir litt mindre synlig. Dog har Adidas F50 Adizero fått så mye feedback at skoen vil gjenkjennes uansett.

Fotball - Nyhet: Adidas adiPure IV - nå ute til forhåndsbestilling!!

Det er ikke lenge til vi går inn i et nytt spennende år sett med fotballøyne, og noe av grunnen til det heter Adidas adiPure IV. En ny utgave av denne klassiske og elegant modellen er nå lansert og ligger ute til forhåndsbestilling.

Lengdeløpsskøyter - vi har utvalget!

Lengdeløpsskøyter er en av våre spesialiteter. Vi har både klappskøyter og faste lengdeløpsskøyter, og tilbyr slip og buing til alle typer skøyter. Se utvalget her!

Turskøyter - gå ikke glipp av en av vinterens morsomste aktiviteter!

De siste årene har turskøyter - også kalt svenskeskøyter - kommet for fullt her til lands. Stadig flere oppdager gleden ved å gå på skøyter fra vann til vann, enten kombinert med en tur til fots eller på ski. I fjor var det endog så stor rift om turskøytene at mange ikke fikk sikret seg et par.

Nå har du derimot en ny mulighet til å få tak i et par turskøyter. Skyllermarks turskøyter er nå på lager hos oss i Torggata 20!