Artikler

DYNAFIT - Kremen av toppturutstyr

DYNAFIT er en av de aller råeste produsentene av randonnéeutstyr. Med svært innovative produkter er Dynafit markedsledende innenfor toppturkategorien. Både bindingene, skiene, støvlene, og ikke minst klærne er fantastiske og etterspurte produkter som vi er svært glade for å føre.


VARMESÅLER - Aldri mer kalde føtter!

Flere og flere oppdager hvor fantastisk det er med varmesåler i skoene. Varmesåler gir deg mer glede av turer vinterstid. Du holder deg alltid varm på føttene, og holder føligheten på topp. Alpinister har brukt dette i en årrekke, men hva med å ta dem på når du skal isfiske, ake, sykle, eller være tilskuer på skirenn?

Det er kaldt! Her er de beste skismøringene

Det er iskaldt i hele landet og snøen er trå. Vi er superhappy for dette været og nå er det bare å komme seg ut på ski. Her er våre beste produkter for dette beinkalde været

Smørefrie ski - Ikke lenger treige ski for amatøren

Som racingbutikk har vi alltid vært forkjempere for gode skiopplevelser. Derfor har vi stort sett alltid frarådet kjøp av smørefrie ski. Og selv om ingenting fortsatt kan slå en godt smurt klasskisk ski, begynner alternativene å bli gode. Vi har et stort utvalg smørefrie racingski og her kommer en liten forklaring på hva som er forskjellene på de ulike typene.