Artikler

Gratulerer med seier i drømmefinalen!

To storheter i norsk håndball møttes til cupfinale i Oslo Spectrum og etter en fantastisk kamp var det Haslum som gikk seirende ut av den store duellen. Dette var finalen som hadde alt! Vi gratulerer Haslum med seieren.

 

 


Topptur - Slik velger du riktige skifeller

Følger denne enkle guiden finner du enkelt skifeller som passer til dine toppturski. Så lenge du har valgt riktig lengde, og riktig bredde kan du være ganske sikker på at fellene passer på skiene.

 

Slik velger du skifeller


Skitesting på Skeikampen

Det har skjedd mye på skifronten de siste årene. Både stakeski og felleski har ankommet markedet. I høst har etterspørselen etter felleski vært enorm og flere mosjonister ønsker seg rene stakeski. For å bli bedre kjent med de nye modellene, reiste langrennavdelings ansatte opp på fjellet for å teste. Dette var en lærerik og nyttig opplevelse selv for erfarne skiløpere.


Trygg julehandel på nett

 

 

Er du redd for at julegaven du kjøper på nett ikke faller i smak eller at størrelsen ikke er rett?


Oslo Sportslagers julekalender - Vinn flotte premier hver dag!

Velkommen til vår julekalender. Her vil du finne nye spørsmål hver dag og svarer du riktig er du med i trekningen av flotte premier. Hovedpremien trekker vi på julaften og det er en toppmodell stakeski eller felleski fra Madshus med tilhørende toppmodell binding fra Rottefella. Lykke til!