Artikler

Fotball - Forhåndbestill Nike Mercurial Vapor Superfly

Årets hittil største nyhet av fotballsko, Nike Mercurial Vapor Superfly, er rett rundt hjørnet! Fotballskoen mange har ventet lenge på, er om ikke lenge klar for levering.

Fotball - UEFA Champions League, 25 februar 2009

Fire nye kamper i UEFA Champions League ble spilt onsdag kveld. Det ble også denne kvelden scoret flere fine mål, Liverpool satte standaren med å slå Real Madrid på Santiago Bernabeu, mens Bayern München hadde lekestue med sine motstandere fra Portugal. Totalt ble det scoret ni mål på disse fire kampene.

Fotball - Sluttspillet I UEFA Champions League Er I Gang!

Tirsdag var det duket for det alle fotballinteresserte har ventet på i en lang vinter, nemlig åttendelsfinalene i UEFA Champions League. Det ble en spennende kveld med god fotball, og de åtte lagene serverte oss syv mål.

Se Hva Nr2 i Tjejvasan Smørte Med Her:

Er du usikker på hva du skal bruke av smøring og struktur til vasaloppet? Vi har testet løypene under årets tjejvasa denne helgen.

Fotball - Helgens ligarunde

Velkommen til en ny spalte her på www.oslosportslager.no . Vi har plukket ut noen spillere som har utmerket seg iløpet av helgens kamper. Dette vil være et fast innslag fremover.

Hvilken Lengde Velger Jeg På Langrennski

Er du usikker på hvilken lengde du skal velge av langrennski? La våre skieksperter fortelle deg vår anbefaling.

Tartu Skimaraton - Storeslem for Aukland brødrene

Siste test før Vasaloppet ble holdt i Estland og Tartu i 63 km klassisk stil.

Fotball - Adidas Terrapass

Europamesterskapets 2008 offisielle kampball har fått en verdig etterfølger og har blitt finjustert ytterligere. Adidas Terrapass er genial på alle måter, teknologisk, designmessig og spillmessig.

Offisiell Vasaloppsbutikk

Vasaloppet har i mange år vært et av Oslo Sportslagers store satsningsområder. Vi mener Vasaloppet er verdens beste turløp på ski med tradisjoner som det lyser av. Denne sesongen er Oslo Sportslager plukket ut som norges eneste offisielle Vasaloppsbutikk. Denne statusen er vi stolte av og for oss er dette et kvalitetsstempel Vasaloppet har gitt oss.

Kom igang med klatring du også!

Klatring har de siste årene eksplodert til å bli en folkesport. Mange har forbundet klatring med veldig dyrt utstyr, og høyt kompetansenivå for å kunne bedrive sporten. Slik behøver det ikke å være!

The Duke er endelig tilbake!

Marker duke alpinbinding! Da har vi ventet lenge og vel, men ikke forgjeves. Endelig har vi den på lager igjen, Marker Duke 16. Størrelse Small og Large. Så for alle dere som har ventet tålmodig, eller utålmodig - løp og kjøp!


Fotball - Nike Zoom T-7 FS, Ett Vidunder Av En Innendørs Fotballsko

Denne fantastiske innendørs fotballskoen er tilgjengelig her oss oss! Nike Zoom T-7 FS har allerede rukket å bli en bestselger!

Fotball - Adidas Fingersave Allround keeperhanske setter rekorder!!

Adidas Fingersave Allround keeperhanske er kanskje det viktigste hjelpemiddelet til Edvin van der Sar i målet til Manchester United.

HJEMMETRENING - Kom i form med Merida Fitness treningsutstyr!

Merida Fitness har på kort tid bygget seg opp til å bli en av de største og mest populære produsentene av treningsutstyr på det norske markedet. Mange av deres produkter blir brukt av norske toppidrettutøvere, blant annet Gunn Rita Dahle og utøvere på Toppidrettssenteret. Vi har nå et stort utvalg av treningsutstyr fra Merida Fitness og sortimentet inneholder alt man trenger til hjemmetreningen. Vi har både spinningsykler, trimsykler, ellipticaler, romaskin og mye annet tilbehør til å trene med!