Artikler


RYGGSEKK - Hvordan finne riktig rygglengde.

Det kan være vanskelig å vite om ryggsekken har riktig lengde til din rygg. Her kan du plukke opp noen tips.

Fotball - Størrelseguide Umbro fotballsko

Størrelseoversikt på fotballsko fra Umbro.

Grenaderløpet 2010 – Styrkeprøve Av Rang!

Lørdag 20.02.10 gikk årets Grenaderløp av stabelen. Det tradisjonsrike turrennet går gjennom Nordmarka, fra Hakadal til Asker, og er et av verdens lengste skirenn.

Fotball - Endelig Har Vi Fått "RED LACES" Fra Nike

Endelig har vi fått de røde lissene på Oslo Sportslager - bli med Nike og Bono fra U2 i kampen mot AIDS.

Langrenn - Ny Swix stav - Swix Triac 1.0 Har Landet I Torggata!

Swix Triac 1.0 er endelig i butikken! Svært begrenset antall denne sesongen. skal du sikre deg et par må du være rask! Dette er årest STØRSTE langrennsnyhet! Staven finner du her


Fotball - Vi Utvider Vårt Puma Sortiment

Puma er et merke som er relativt nytt hos oss på Oslo Sportslager. Det er bare et knapt år siden vi startet med fotballsko fra denne populære produsenten. Puma er et merke som i 2010 vil bli godt synlig, særlig med tanke på at det er VM i Sør-Afrika. Puma er meget godt representert hos de gode afrikanske lagene som for eksempel Elfenbenkysten og Kamerun med henholdsvis Didier Drogba og Samuel Eto'o i spissen. Dette har ført til at vi på Oslo Sportslager har utvidet vårt sortiment med mange spennende produkter både innenfor sko og repliqadrakter, og flere vil det bli.

Fotball - Hvilke Keeperhansker Bruker Verdens Beste Keepere?

Det er etterhvert blitt mange gode keepere og det har også blitt stort utvalg av gode keeperhansker. Se vår oversikt på hvem som bruker hva av de største keeperene i verden.