Artikler

Puma evoPower 1

Vi på Oslo Sportslager ønsker å tilby kundene våre det beste, det siste og det hotteste innenfor fotballverdenen. Derfor har vi nå igjen valgt å ta inn Puma i vårt sortiment.

Med evoPOWER har Puma virkelig bitt hardt fra seg i fotballverdenen, og noen av stjernene som allerede har ikledd seg disse skoene er Yaya Toure, Cesc Fabregas, Marco Reus, Ginaluigi Buffon og Mario Balotelli. Bestill her!


Vasaloppet 2014- Spørsmål og svar

Vi liker Vasaloppet. Vi liker arrangementet, vi liker rennet, atmosfæren, historien og alt! Vasaloppet er etter vår mening ett av de aller best organiserte idrettsarrangementene som finnes og vi gleder oss til rennet og Vasaloppsuka. Som offisiell Vasaloppsbutikk har vi også mye kunnskap om rennet. Denne kunnskapen vil vi gjerne dele med deg enten du er garvet eller skal gå for første gang.


Swix VX43 og VX53- Nye festesvokser fra Swix!

Vi har nå fått inn Swix VX53 og VX43. Dette er to toppingvokser som har vært mye brukt i World-Cup. Voksene legges i ett til to tynne lag på toppen av dagens festevoks og bedrer slippet samt at det kan hindre ising.


MOVEMENT RESPONSE - Testvinner i Fri Flyt

Movement befester sin posisjon som et av verdens mest innovative skimerker. De siste årene har de produsert en rekke testvinnere på toppturfronten. I Fri Flyts test av toppturski i februar 2014 ble Movement Response testvinner. Vi er derfor svært stolte av å kunne presentere den splitter nye testvinneren Movement Response i vårt skisortiment.

Slakkfest og stor teltutstilling - Verdt å få med seg!

Lørdag 31. mai smeller vi til med en event du virkelig burde få med deg.  Vi setter opp haugevis med slakkliner og en mengde forskjellige telt. Kom innom, prøv slakkline, ta en nærmere kikk på teltene, og nyt den gode atmosfæren. Vi lover ekstra gode priser på både slakkliner og telt.


Langrenn: Jakten på det perfekte skipar

Siden 1930 har vi jaktet på den perfekte langrennski. Vi har vært med siden treskia vant gull i OL. Siden glassfiberskia overtok. Siden Landsem og Blå-Skia hadde sine glansdager og siden Madshus tok OL-gull på Lillehammer. Vi har sett grafittsåler, fluorpulver og sålestruktur revolusjonere gliden på langrennski. Men én ting som vi hele tiden har hatt som fokus er jakten på den perfekte langrennski. Vi har hele tiden utviklet oss og derfor får du de beste langrennskiene hos oss.

Smøretips Holmenkollmarsjen 2014

Holmenkollmarsjen nærmer seg og været ser smålugubert ut for å si det mildt. Etter en periode med mildvær den siste tiden er mye av den lette, nydelige snøen blitt våt og kompakt. Selv om det er fine forhold i marka akkurat nå ser det ut til at det kan bli en morsom utfordring å smøre ski til helga. På denne siden kommer våre smøretips.

Oakley Goggles til ekstra lave priser.

Nå selger vi mange Oakley goggles til ekstra lave priser. Se utvalget og bestill her.


ALTRA løpesko - På lager!

Altra er et amerikansk merke som nå gjør sin inntreden i Norge, og hos oss på Oslo Sportslager. Det Utah-baserte selskapet ble dannet av løpsentusiastene Jeremy Howlett og Brian Beckstead. Gutta, som da jobbet i en løpebutikk, begynte tidlig å varme tradisjonelle løpesko i mikrobølgeovnen for så å skjære til sålene, slik at de fikk lavere drop. Mange av kundene ble kvitt skadeplagene sine, og Jeremy og Brian så dermed et stort potensiale i ideen sin. Men siden de store løpeskoleverandørene ikke ville gjøre noe med droppen på skoene sine bestemte de seg for å lage sine egne sko - Altra. Vi venter inn de første Altra modellene i oktober.