Artikler

Fotballknotter. Velg rett!

Hva skiller egentlig en HG-sko fra en FG-sko? Og hvilken fotballsko bør du velge dersom du spiller på hardt kunstgress? Når man kjøper fotballsko er det ikke alltid like lett å vite hvilken type knotter man bør velge. Vi har derfor laget en en enkel guide som skal gjøre valget litt lettere for deg.

Dobbelseier i Vasaloppet 2008!

Vasaloppet ble en suksesshistorie for Auklandbrødrene og smøreteamet fra Oslo Sportslager. Helt fra start i Berga by til målseilet i Mora. Brødrene Aukland forsvarte sitt favorittstempel og knuste all motstand på verdens mest prestisjetunge langløp. For Jørgen var dette karrierens høydepunkt etter å ha blitt nest best i 3 tidligere løp og nummer 3 på like mange løp. På 9. forsøk ble slitet endelig kronet med seier.

ALPINSKI - Hvordan velge rett?

Å velge rett slalomski / alpinski, kan være trøblete - vi gir råd. Her finner du også informasjon om montering av bindinger på skiene.

Hvorfor velge Mountain Equipment?

Mountain Equipment er et ganske nytt merke hos Oslo Sportslager. Det er faktisk et ganske nytt merke i Norge. Men firmaet er på ingen måter noen nybegynnere i dette spillet. De har laget produkter for kresne friluftslivsfolk siden 1961.