Artikler

Fotball - Nike Mercurial Vapor Superfly Forsinket Levering

Vi har fått melding fra Nike at Nike Mercurial Vapor Superfly er blitt forsinket. Dette gjelder for ALLE butikker i verden. Tidligste levering av denne skoen vil være August-09.

Fotball - Størrelseguide fotballer

Fotballer kommer i flere størrelser og det avhenger av alderen din hvilken størrelse ball du skal spille med. Vi har fotballer fra blant annet Nike, Adidas og Select

 

 


Hvilken størrelse fotball skal du ha? Sjekk tabellen under


 Størrelse Alder
 Vekt
 3  under 10 år
 330-340 gram
 4  10-14 år
 360-370 gram
 5  14 og eldre
 395-460 gramHer finner du alle våre fotballer.

 

 


Norges Sykkelbutikk

Svært mange forbinder Oslo Sportslager med sykkel. I mange år har vi ført vår eget sykkelmerke, Everest, som er et fullsortiments merke. Everest har alt fra barnesykler og opp til konkurransesykler. I tillegg fører vi kvalitetsmerker som Specialized, Merida, Scott, Hard Rocx, Eddy Merckx og Cervelo.

Løpesko - Størrelseguide Adidas

Størrelseguide for løpesko fra Adidas.

Løpesko - Størrelseguide Nike

Nike Størrelseguide På Løpesko

Løpesko - Størrelseguide New Balance

Størrelseguide for New Balance løpesko.Løpesko - Størrelseguide Saucony

Størrelseoversikt på sko ifra Saucony

Fotball - Nye fotballsko og matchball fra Adidas I April.

I april kommer det nye farger i Adidas Predator Powerswerve og Adidas adiPURE. Matchballen som skal brukes i Champions League Finalen 27 mai kommer også. Vi gir deg som vanlig muligheten til å bli først med dette!

Fotball - Helgens Ligarunde(uke11)

En ny helg med masse god fotball er over. Vi har som vanlig vært ute med lupen for å se om det er noen av "våre" sko som har scoret eller vært delaktig i resultater rundt om Europa.

Fotball - Gjør Som Landslaget, Bruk Cep Soccer Sleeves!

Cep Compression Sportswear lanserer denne våren en helt ny type fotballstrømper i Norge. Disse kan du kjøpe hos Oslo Sportslager.

Fotball - Helgens Ligarunde(uke10)

En ny helg med masse god fotball er over. Vi har som vanlig vært ute med lupen for å se om det er noen av "våre" sko som har scoret eller vært delaktig i resultater rundt om Europa.

Fotball - Nye Fotballsko Fra Nike, Forhåndbestill Her!

I april måned er det klart for flere nye lanseringer fra Nike. Her får du oversikten over de viktigste modellene og muligheten til å forhåndbestille.

Fotball - Nike Mercurial Vapor SL FG Citrus På Lager

Vi har akkurat fått inn noen få par av denne magiske fotballskoen. Første mann til mølla! Klikk bilde for å kjøpe, eller lese mer om Nike Mercurial Vapor SL FG Citrus.

Fotball - Oslo Sportslager tipper utfallet av TIPPELIGAEN 2009

Det er rekordtidlig avspark på årets tippeliga, som sparkes igang 14/3-09 på Nye Fornebu Arena. Åpningskampen er mellom fjorårets seriemester Stabæk og Lillestrøm, dette samtidig som man går 50 km i Granåsen der Petter Northug jakter på Dario Cologna i kampen om verdenscupen sammenlagt. Det er mange meninger om dette er for tidlig eller ei, uansett så ruller det nå igang og da er det på sin plass med et tabelltips fra oss på Oslo Sportslager AS.

Fotball - Størrelseguide Nike Fotballsko


Størrelseoversikt på fotballsko fra NikeFotball - Størrelseguide Adidas Fotballsko


Størrelseoversikt på Fotballsko fra Adidas

Fotball - Størrelseguide Puma Fotballsko


Oversikt over Puma Størrelser fotballsko