Artikler

Fotball - Nye farger av Nike Total 90 Laser III FG

Nok en gang har vi lagt ut nye farger av den populære Nike Total 90 Laser III FG, en sko som brukes av mange store spillere. Blandt disse er Rooney, Evra, Torres, Keane, Essien, Sneijder og Gattuso. Dette er en sko som er overlegen når det kommer til skuddkraft og presisjon. Tradisjonen tro så kommer det en ny farge både i syntet- og skinnversjonen.

FORHÅNDSBESTILL DEG ET PAR NÅ!!!

Fotball - Her får du vite ALT om FotballVM2010


Dette blir et stort år for oss fotballtilhengere, nå nærmer det seg nemlig VM i Sør Afrika! Dette er det 19 VM sluttspillet som arrangeres, og det er første gang det blir arrangert på det afrikanske kontinentet.

Vi gratulerer Anders Aukland med seier i årets Birkebeinerrenn!

Anders Auklands vinnertid ble 2:27:19 og han var 1:09 foran Stanislav Rezac.

Bootspotting Premier League uke 12Vi har den siste uken fulgt med på hvilke sko som har preget fotballen i Premier League

Fotball - Konkurranse, UEFA Adidas Champions League 2010 - VINNERE

Det nærmer seg med stormskritt finale i Champions League 09/10 og i den anledning har vi gleden av å invitere til en konkurranse i samarbeid med Adidas. Konkurransen er nå avsluttet og riktige svar pluss vinnere står lengre nede i artikkelen.

Champions League finale Madrid


Fotball - Puma Unity Kit

Puma Unity Kit er en drakt som tolv nasjoner fra det afrikanske kontinentet skal bruke som tredjedrakt. De tolv nasjonene er Afrikamester Egypt, VM-klare Ghana, Elfenbenkysten, Kamerun og Algerie, i tillegg er det Namibia, Senegal, Angola, Mosambik, Togo, Tunisia og Marokko.

Friske nyheter fra Norrøna sommer 2010

Vårens og sommerens nyheter fra Norrøna er på vei inn i butikken og vi ønsker å vise frem litt av nytenkningen i seriene /29, Fjørå, Dovre, Bitihorn og Finnskogen.

Hva er pronasjon?

Begrepet pronasjon beskriver hvordan foten beveger seg i avviklingen av løpssteget. Normalt starter isettet på utsiden av hælen, ruller fremover og avslutter med stortåen. Altså beveger foten seg naturlig litt innover i steget, en mekanisme som bidrar til å absorbere støt. Ved overpronasjon er innoverbevegelsen overdrevet, slik at innsiden av foten faller inn når foten belastes.  Ved underpronasjon, eller suppinasjon, belastes foten mer langs ytterranden av fotsålen, og foten faller mer utover. Illustrasjonen under viser hvordan foten ser ut midt i isettet.

Fotball - Sluttspill i Champions League 09/10

Trekningen av kvart- og semifinalene i Champions League er gjennomført og det er virkelig noen godbiter for de som elsker fotball. Med lag som Barcelona, Manchester United og Inter Milan igjen så ligger det an til å blir servert masse god fotball de to neste månedene.

Fotball - Nye drakter på lager, gjør deg klar til VM 2010

Det nærmer seg VM 2010 i Sør Afrika med stormskritt, og i den anledning har vi på Oslo Sportslager begynt å ruste opp vårt draktlage. Vi har drakter fra Puma, Nike og Adidas - disse er representert med nasjoner som Elfenbenkysten, Kamerun, Frankrike, Spania, Nederland, Argentina og ikke minst VM-giganten Brasil.

Fotball - Bootspotting, uke 11

Vi har den siste uken fulgt med på hvilke sko som har preget fotballen i Europa:

Slik gikk det når ansvarlig fotball hos oss tippet 1.runde i Tippeligaen!

Om vi vil røpe hvordan det går videre er usikkert men vi legger ut første rundes resultater.

En meget god helg av Team Oslo Sportslager

Det ble en meget god helg for Team Oslo Sportslager denne helga! Seier både i Holmenkollen og på HalvBirken!

Den Store Turrennsuka 2010

Uka før det store rennet har vi tradisjon for å ha mange aktiviteter i butikken. I år blir det intet unntak. Vi starter opp lørdag 13. mars med leverandører i butikken og fortsetter uka etter med aktiviteter hver dag. Her blir det besøk av leverandører, smørekurs og foredrag med Team Xtra Personell. Velkommen innom i uke 11!

Slip og prepp til årets viktigste turrenn!

Gjennom hele vinteren sliper og prepper vi skiene til mangfoldige turrennsløpere. Nå nærmer det seg årets høydepunkt for mange. La oss hjelpe deg å knuse kollegaen din i vinterens største mål!

Hvordan Velge Riktige Fjellski

Påsken nærmer seg og fjellet kaller! Slik finner du riktige fjellski til ditt bruk. Vi hjelper deg med valg av ski til påskefjellet! 

Fotball - Adidas adiPURE Uefa Champions League-design

Adidas adiPURE er blitt en meget populær linje fra Adidas som blir frontet av stjernespilleren Kaká (Real Madrid og Brasil). Dette er blitt presentert som den enkle og rene linjen til Adidas. Designet er inspirert etter den mest klassiske av de alle, nemlig Copa Mundial. AdiPURE er tenkt som en modifisert Copa, med mer farger og ny teknologi på passform, snøring og knotter.

Endelig smøreanbefaling Vasaloppet 2010

Her er vår siste rapport på hva vi kommer til å bruke under skiene under morgendagens Vasalopp. Etter flere dager med testing mener vi nå vi begynner å få kontroll på hva som vil fungere.


Smøretips Vasaloppet!

Våre menn er for øyeblikket ute i løypa. Vi har et team som tester fra Sälen til Mångsbodarna og et team som tester fra Mora mot Oxberg. Her vil du få rykende ferske testrapporter og smøretips mot søndagens høydepunkt!