Artikler

Oakley Moonlighter - Årets solbrillenyhet for jenter!

Oakley Moonlighter solbriller for jenter og damer

Foto: Oakley

Oakley Moonlighter er en helt ny solbrille for jenter. Designet er inspirert av det sene 80-tall, mens teknologien er av nåtiden. Brillen passer perfekt jenter og damer med lite til middels stort ansikt. Moonlighter passer til alt fra strandliv til uteserveringer og bryllup. 


Vil du teste stakeski? Se her!

  

 

Den store nyheten innen langrennski i år har vært utviklingen av egne stakeski. Dette er en skimodell som er betydelig bedre å stake på enn tradisjonelle klassiske langrennski. Har du lyst til å prøve et par? Les videre!


HAR DU SPØRSMÅL OM HELGENS RENN? Spør og få svar!

 

 

Er det noe du lurer på? Vi skal prøve å svare på alt vi kan fram til fredag ettermiddag. Du vil få svar på det du lurer på om skivalg, struktur, glid, feste eller andre ting du lurer på. Våre smøretips blir oppdaterte fra og med torsdag og blir vist her etterhvert som de tikker inn.


FJELLSKI - Slik velger du riktige fjellski

 

Her får du tips til hva du bør tenke på når du skal velge fjellski, fjellskibindinger, fjellskistøvler og fjellskistaver. Har du flere spørsmål? Send oss gjerne en mail.

 

 

HAR DU SPØRSMÅL OM VASALOPPET? - Spør og få svar!

 

 

Med vallavagnen på plass og fylt med skismøring og Ramlösa begynner vi å bli klare for årets utgave av Vasaloppet. I denne tråden skal vi tradisjonen tro prøve å roe nervene til årets deltakere. Oppfordringen er enkel, er det noe du lurer på så spør. Vi svarer på spørsmål om smøring, løype og løpsopplegg.


2016 Colnago. Forhåndsbestilling av ramme/sykkel.

 

Colnago

 

Som en av få forhandlere i Norge er vi stolte av å kunne tilby deg det italienske sykkelmerket Colnago, som er italiensk nytelse fra høyeste nivå. De tilbyr sykler av topp klasse, og ansees som å være blant de fremste i bransjen på karbonteknologi og utvikling av rammer. For 2016 har de mange flotte sykler i stallen, og under kan du lese og bli inspirert av noe av det råeste på markedet idag. Er du interessert i noe av det beste innen landeveissykkel, og ønsker en spesiell ramme ikke mange andre har, er Colnago er utmerket valg. Om du ønsker rammesett eller komplett sykkel er opp til deg selv.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om tilgjengelighet, priser og levering. Vi hjelper til med alt fra størrelsesanbefaling til bygging av din drømmesykkel! Send oss en epost her.


Alle Colnago rammer har en utrolig flott lakkeringsjobb. Selve lakkeringen er en komplisert og omfattende jobb, og krever høy presisjon og nøyaktighet.

 

Se ​under for en fascinerende video om hvordan Colnago lakkerer rammene sine.


Slik velger du toppturutstyr

 

Når du skal kjøpe en komplett toppturpakke med ski, bindinger og støvler er det mange valg som må tas. Hvor lett skal utstyret være? Hvor brede ski bør du gå for? Hvilke støvler skal du velge? Her får du hjelp til å ta valgene!

 

Foto: Dynafit