Artikler

FJELLSKO - Lærtyper og impregnering.

Her får du en oversikt over flere av de vanligste materialene som brukes i fjellsko, samt tips til riktig impregnering for de ulike typene.


Fotball - Adidas lanserer snart ny speed-modell: Adidas F50 Adizero

Konkurransen er hard og det er mange som er flinke til å lage fotballsko. Adidas er en av disse, og nå kommer de med et mektig produkt. Adidas F50 Adizero er en sko som skal svare på konkurrentenes lettvektere, og de oppgir vekten på Adizero til å være 164 gram.

Fotball - Adidas Jo'Bulani matchball finale VM Sør Afrika

Adidas har nå lansert ballen som skal brukes under VM i Sør Afrika til sommeren, og dette er en finaleball verdig. Adidas har lagt mye energi de siste årene i å få frem en bra matchball og de har lykkes bra. Det er et kvalitetstegn når Adidas leverer matchballer til VM og Champions League - de to beste turneringene i verden.

RULLESKI - Årets Rulleskinyheter

Rulleski er en type trening som blir mer og mer populært. Det har de siste årene ikke vært de store produktnyhetene innen rullski, men i år har det endelig kommet noen nye og gode produkter på markedet. Her kommer en liten presentasjon av årets nyheter.

Oppsals lekestue

Oppsalgutta leverte strålende mot Sandefjord i onsdagens første kvalifiseringskamp for Postenligaen i Oppsal Arena.

Fotball - Til London med Oslo Sportslager

 
For en tid tilbake hadde vi en konkurranse på nettsidene våre hvor premien var en tur til London og kamp på Stamford Bridge. Vinneren ble kåret og Sindre Brasetvik fra Bodø ble den heldige.
 
Oslo Sportslager på Facebook