Artikler

Vårens løp 2013! Gode tilbud på Asics og Mizuno!

Vi i Oslo Sportslager er glade i å løpe. Veldig glade i å løpe. Derfor kan vi stolt si at vi samarbeider med Oslos største og beste løp nå på våren. Vi starter med Sentrumsløpet lørdag 27. april, fortsetter med Råskinnet lørdag 4. mai og avslutter med det største av det største, nemlig Holmenkollstafetten lørdag 11. mai.

FJELLSKI - Valg av rett fjellski for ditt bruk

I en jungel av fjellski kan det være vanskelig å velge den riktige skia. Men om du vet hva du skal bruke skia til og hvilke egenskaper du ønsker at skia skal ha, så kan vi hjelpe deg med å velge den rette skia for deg og din bruk. Nedenfor finner finner du beskrivelser av de ulike fjellskikategoriene, og hvilken type ski du skal velge til hvilket bruk. I tillegg får du tips om hvilken type bindingssystem som passer til de ulike skiene/egner seg for hvilken type bruk.

Årets sykkelmerker. Ny sykkel? Vi satser som aldri før!

Selv om snøen fortsatt ligger enkelte steder er sykkelsesongen allerede i gang. Vi har fått inn store deler av årets sykler og vi gleder oss til sesongen som kommer. For 2013 har vi tatt noen valg som vi tror en sykkelentusiast vil sette pris på. Vi har i tillegg til våre tidligere merker valgt å ta inn to nye sykkelmerker. Vi er veldig fornøyde med å i år kunne si at vi skal serve deg som kunde med to av markedets mest ettertraktede merker, nemlig Trek og Cube! Dette gjør at vi denne sesongen kommer til å ha et stort spekter av sykler, både i antall og modeller.

Gregory Z55 Ryggsekk - Fullt fokus på naturen

GREGORY Z55 har alt du kan ønske deg i en lett og komfortabel tursekk. La fokuset ligge på naturen, GREGORY Z55 er en sekk du glemmer at du har på ryggen.

Testvinner: Gore Magnitude Løpejakke

Nå er løpesesongen virkelig i gang, og det er kanskje på tide med en ny løpejakke? Vi har fått inn mange spennende nyheter, og Gore Magnitude Jacket er en av de mest interresante denne våren. TV2 Hjelper deg har i samarbeid med Birkebeiner'n testet løpejakker og Magnitude Jacket ble testvinner. Årets jakke følger opp Magnitude tankegangen, og er fortsatt en jakke som har de kvalitetene som løperen verdsetter.