Artikler

Rulleski - Vi er eksperter på rulleski

   

 

Er du på utkikk etter rulleski? Da trenger du ikke lete lenger. Hos oss har vi solgt rulleski i et titalls år og vi kan faget. Vi fører de beste modellene fra markedslederne IDT, Swenor og Elpex og hjelper deg med å finne riktig rulleski til ditt bruk.


The North Face Mountain 25 tomannstelt - På innsiden

Ta en nærmere titt på innsiden av The North Face Mountain 25 tomannstelt. Klikk og dra for å se til alle kanter. Vi har lagt inn et liggeunderlag i standard størrelse. Bruker du mobil anbefaler vi at du legger den over på siden.

 

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

 

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA
 
 
 Marmot Limelight 2P tomannstelt på innsiden

Ta en nærmere titt på innsiden av Marmot Limelight 2P tomannstelt. Klikk og dra for å se til alle kanter. Bruker du mobil anbefaler vi at du legger den over på siden.


Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

 

Klikk her for å komme til produktsiden.

 


Enebakk Rundt 2017

Det er ikke bare proffene som har sine vårklassikere. Vi har også en vårklassiker her hjemme. Enebakk rundt er for mange selve starten på rittsesongen på landeveien.

5 tips til toppturer om våren - Nils Nielsen

Selv om topptursesongen for mange varer halve året, er det nå den begynner for mange. Her gir tindevegleder Nils Nielsen deg noen enkle tips for hvordan man kan gjøre vårskituren til en enda bedre opplevelse.

 

Foto: Nils Nielsen


Tilbakekalling av Black Diamond klatreutstyr

Black Diamond tilbakekaller noen karabinere, nylonsslynger, Index tauklemmer, Camalot og Camalot Ultralight kamkiler, Easy Rider og Iron Cruiser via ferratasett, da noen av varene har produksjonsfeil. Index tauklemmer, Camalot kamkiler og noen karabinere kan ha vært solgt hos oss. Mer informasjon om hvilke produkter som er berørt finner du ved å klikke på linkene under. Har du et produkt med feil, eller lurer på om du har det, ber vi deg kontakte oss på klatring(at)oslosportslager(dot)no

RULLESKI - Vårklargjøring av rulleski

RULLESKI - Nå begynner rulleskisesongen og det er på tide å sjekke at alt er som det skal på skiene. Mye av denne jobben kan du gjøre selv med litt verktøy og denne instruksjonsvideoen.

Vårens nyheter 2016 - Løpesko

Vi i løpeavdelingen gleder oss stort over at det går mot lysere tider mens vi lengter etter bar asfalt og uoppdagede stier i marka. Vårens nyheter har allerede begynt å komme på lager og det er veldig mye å glede seg til fram mot sommeren. Løpeavdelingen her på Oslo Sportslager har landets største utvalg av løpesko og det er vi veldig stolte av. Vi har sko for alle typer løpere og kunnskapsrike medarbeidere som hjelper deg til å finne de skoene som passer deg og ditt løpesteg best. Dette gjøres ved hjelp av en gratis analyse av løpesteget ditt på tredemølle i tillegg til avklaring av bruk og eventuelle problemer med skader eller personlige behov. Ved full analyse bruker vi også speilkasse der vi kan gå dypere i fotens anatomi og eventuelle behov for ekstra stabilitet eller demping. Ta en tur innom for en hyggelig prat og en titt på vårens nyheter fra en av våre 12 løpeskomerker; Asics / Nike / Hoka / Saucony / Brooks / Mizuno / Inov-8Altra / Salming / VJ / La SportivaVibram Five Fingers

 

- Artikkelen blir oppdatert fortløpende utover våren med flere nyheter -

 

 

Se hele utvalget vårt av løpesko her