Artikler

Fotball - Trusox er nå på lager

TruSox er endelig på Oslo Sportslager!

TruSox, med sine karakteristiske sort prikker rundt akillesen, har lenge vært en favoritt blant mange av verdens beste fotballspillere. Spillere som Gareth Bale, Jerome Boateng, Arjen Robben og Daniel Sturridge har brukt disse sokkene i flere år. Så hvorfor sverger så mange fotballspillere til denne sokken? 


"Speed, Agility and Security"


9 tips til hva du kan gjøre i sommer

Avdelingsleder i fjellavdelingen, Andreas Håland, bruker det meste av sin ledige tid i naturen. Her er hans beste tips til hva du bør fylle sommerkalenderen med.


Fotball - Adidas X eller Ace?

De velkjente siloene Predator, 11Pro, Adizero og Nitrocharge går nå ut av Adidas sitt sortiment og fotballverden er klare for å ta imot Ace og X. Vi venter spent på hvilken spillere som kommer til å spille med de to siloene. Under finner du en oversikt over hvilken av de to modellene de beste proffene kommer til å bruke. 

Fotball - Adidas revolusjonerer fotballen med X og Ace

En fotballrevolusjon er her! F50 Adizero, 11Pro, Predator og Nitrocharge er borte. Vi ønsker X og Ace velkommen! 


Fotball - Nye Nike Hypervenom Phantom II

Nike har gjennom det siste året introdusert oss for de største innovasjonene innen fotballsko, vi prater da om «sokkeskoene» eller Dynamic Fit collar som Nike kaller det. Fra Magista Obra og Mercurial Superfly, via Proximo og nå står Hypervenom Phantom II for tur.


Gregory størrelsesguide

For at sekken skal fungere optimalt er det essensielt å velge riktig rygglengde. De fleste av Gregorys ryggsekker kommer i tre rygglengder. Se videoen under, så finner du enkelt din rygglengde.