Artikler

Skiplukk- rett fra fabrikk -Oppdatert

Denne uka er Oslo Sportslager i Østerrike for å plukke langrennski til årets skisesong. Vi skal plukke ski som skal stå i butikken denne vinteren og er spente på hva vi finner.
Atomics fabrikk ligger i Altenmarkt i Østerrike. Ved denne fabrikken produseres både langrenn og alpinski for både Atomic og Salomon. Hele denne uka er vi på fabrikken og plukker rykende ferske ski som skal passe akkurat deg perfekt!

VG manager - Kampen tettner til.

Det holder ikke bare å kunne fotball hos oss. Du skal brenne for det og hva er vel da bedre en å bryne seg på VG's manager spill

Fotball - Besøk fra Valencia

 
Oslo Sportslager er bortskjemt med å få besøk av kjente idrettsfjes, spesielt i langrennsmiljøet er det godt besøk på vinteren. Fotballavdelingen er ikke like priveligert på det punktet enn så lenge, men når det kommer en kar som når han er i form er aktuell for førstelaget til Valencia, så kan vi si at vi har hatt en kjent fotballfjes innom butikken.
 

Fotball - Nike Mercurial Vapor Superfly II i ny farge

Nike Mercurial Vapor Superfly II har vært en stor hit siden den kom på markedet tidligere i år, nå har den kommet i en ny oppdatert farge.

Fotball - Nyheter, Adidas Adipure-linjen

Adidas Adipure er den klasisske linjen til Adidas, her inngår klasisske sko og klær uten de store designnyhetene, men med nyere knotter etc. Her vil vi legge ut nyheter som inngår i denne katergorien.

Fotball - Nyheter, Adidas Predator-linjen

Adidas Predator er power-linjen til Adidas, her inngår modellene med den ypperste teknologi hva gjelder friksjon og tyngde i skuddet. Her vil vi legge ut nyheter som inngår i denne katergorien.

Fotball - Lionel Messi får ny farge av Adidas F50 Adizero

Lionel Messi er en av verdens beste fotballspillere og er en av to frontmenn i F50-serien til Adidas. Messi har de siste årene fått flere farger tilknyttet sitt navn og her kommer en farge som står i stil til spilleren - nemlig gull!

Fotball - Ny farge av Adidas F50 Adizero ute til forhåndsbestilling

Adidas F50 Adizero fotballsko har tatt fotballverden med storm, det er uten tvil en markedsvinner denne sommeren. Adidas F50 Adizero ble den mestscorende skoen i årets VM i fotball i Sør Afrika, og fikk med dette mye god publisitet. Toppscorer i VM ble David Villa med Adidas F50 Adizero i syntetutgaven.

Fotball - Nyheter, Adidas F50-linjen

Adidas F50 er speed-linjen til Adidas, her inngår lettvektsmodellene til Adidas. Her vil vi legge ut nyheter som inngår i denne katergorien.

2660 km; 42 døgn 9 timer 6 minutter og 45 sekunder

Erik Nossum er omsider i mål. Torsdag kveld, litt over kl. 19.00, nådde han endepunktet; Lindesnes Fyr.

Fotball - Klar for Premier League?

Det er klart for en ny sesong i Premier League og i den anledning har vi den siste tiden rustet opp vårt lager med tanke på drakter. Har du skaffet deg drakten til laget ditt?


NYHET! Kovea kokeapparater & kjelesett

Koreanske Kovea har produsert høykvalitets turutstyr i en årrekke. Produsenten har store markedsandeler på verdensbasis, men er fremdeles relativt ukjent i Norge. Nå finner du noen av de gode produktene hos oss.

Skal du sykle Birkebeinerrittet? SE HER!

Oslo Sportslager vil gjerne hjelpe deg til et så godt resultat som mulig under årets Birkebeinerritt. Vi hjelper deg med hva det enn måtte være. Hva skal du være obs på? Hva skal du ha på deg? Hvordan skal du legge opp løpet? Våre eksperter står klare til å svare deg!