Artikler

Eurobike 2012- Europas største sykkelmesse

Mens de mest teknointeresserte er på IFA- messen i Berlin og ser nytt stæsj de kan ha inne er vi på Eurobike i Friedrichshafen og ser på nytt stæsj du kan bruke ute. Her er noen godbiter fra årets Eurobikemesse.

Garmin Forerunner - Treningsklokker med GPS
Oslo Sportslager prøver hele tiden å tilby det beste innen trening og friluftsliv, og vi er stolte over å kunne tilby Garmin Forerunner serien til våre løpsentusiaster. Garmin har vært ledende innen GPS og navigasjonsteknologi i over 20 år. I vårt sortiment har vi både pulsklokker med innebygget GPS og sykkelcomputere. Her skal vi ta for oss pulsklokkene, men ta gjerne en titt på Garmin Edge serien, som er for syklistene.

Kinesiologi teip - En revolusjon innen sportsteipingHvis du fulgte med på OL i London eller et av de store sykkelrittene i sommer, har du helt sikkert sett utøvere som har hatt blå eller svart Kinesiologiteip på ulike kroppsdeler. Lurer du på hvorfor? Du kan nå få kjøpt  Spider Tech Kinesiologiteipen her hos oss, og vi skal gi deg en innføring i hvordan det fungerer.

RULLESKIDEMO onsdag 5. september

Onsdag 5. september arrangerer vi demo av rulleski ved Brekkekrysset- inngangen til Maridalen. Her får du mulighet til å prøve alle rulleskimodellene vi har i butikken og vi lager også et kort introduksjonskurs på rulleski for de som ikke har gått så mye.

   

Nathan drikkesystem

Er du en av mange som skulle ønske det var enkelt og greit og ta med seg drikke på treningsturen? Hos Oslo Sportslager får du nå Nathan drikkesystem som gjør dette mulig!


Everest Rocky Twenty9: Best i test i bladet Terrengsykkel!

Everest Rocky Twenty9 ble testet av ekspertene i bladet Terrengsykkel og fikk utmerkelsen "Best i Birken" august 2012. Dette er en fantastisk lett, rask og solid sykkel som vil ta deg over fjellet på rekordtid dette året!

Test av Blue Seventy TX2000 og TX3000 Våtdrakter

Oslo Sportslager har fått inn årets Bule Seventy triathlon-drakter. De siste to ukene har jeg vært en skikkelig heldiggris, og fått lov til å teste både TX2000 og TX3000. Dameversjonene vel å merke. Til sammen har de fått være med meg på et titalls treningsturer og TX3000 vært med i Søndre Sandøy-løpet på Hvaler.


Sykkeldemo 8. august! Prøv mange forskjellige modeller

Vi arrangerer sykkeldemo onsdag 8. august. Parkeringsplassen på Låkeberget er stedet og vi tar med oss terrengsykler, landeveissykler og 29-tommers sykler. Prøv en av årets modeller og kjenn hvordan sykkelen funker! Vi stiller også med enkel sykkelservice og justerer gir og sittestilling mens du venter! For mange syklister venter snart årets høydepunkt. Skal du ha deg ny sykkel før rittet benytt sjansen til å teste de forskjellige modellene!