Artikler

Fotball - Bootspotting, Champions League gruppespill runde 2Runde 2 av gruppespillet i Champions League ble spilt tirsdag og onsdag og her er noen av skoene som preget runde. Barcelona klarte "bare" uavgjort i Russland, Manchester United slet seg til en knepen seier i Spania og Inter Milan med Eto'o i spissen lekte seg med Werder Bremen.

Sykkelrulle hjelper deg å holde formen.

Ønsker du å holde formen ved like selv på de mørkeste og våte høstkveldene? Et alternativ kan være sykkelrulle. I år som i fjor har vi et godt utvalg av sykkelruller i fra Tacx. Her får du en oversikt over noen av våre modeller.

Fotball - Forhåndsbestill Nike Total90 Laser III FG

Det er tid for nye farger fra Nike og nå er den nye fargen av Nike Total90 Laser III i syntet lansert, og vil komme på lager i løpet av oktober. Dette er skoen som blir brukt av blandt annet Manchester United-stjernen Wayne Rooney.

Fotball - Nike Mercurial Vapor Superfly II kommer nå i ROSA!!

Nike Mercurial Vapor Superfly II har vært en stor hit siden den kom på markedet, Speed-linjen til Nike skal være utfordrende, og nå kommer den i en ny oppdatert farge i løpet av oktober.

Langrenn- Årets nyheter!

For oss som gleder oss til årets første snøfall er det alltid gøy å sikle litt på det nye utstyret som kommer denne sesongen.
Det er ganske mye nytt på utstyrsfronten innen langrenn, mye på grunn av OL og neste års VM i Holmenkollen.
Her kommer litt info om årets nyheter!

Keen på Aloha Hemp lue?

Vi har luer fra Mokaii by Aloha Hemp!

Fotball - Bootspotting, Norge 1 - 0 Portugal 7/9-10

Portugal er et landslag preget av mye intern uro og det var mange som var positive til at Norge kunne ta poeng også i denne vanskelige hjemmekampen mot laget som er ranket som nummer åtte på FIFA-rankingen. Slik ble det!!!!!

                   
 

Haglöfs størrelseguide

Hagløfs størrelseguide for damer og herrer

Fotball - Bootspotting, Island 1 - 2 Norge 3/9-10

EM-kvalifiseringen er igang og jakten på en plass i mesterskapet som finner sted i Polen og Ukraina sommeren 2012. Norge dro til sagaøya med et reelt håp om 3 poeng og etter en meget svak første omgang reiste de seg noe i andre, noe som førte til en 2-1 seier og perfekt start på kvalifiseringen.

                   
 

Gås og ender- hva gjør dun så bra?

Bruken av naturlige isolasjonsmaterialer har i årtusener vært en selvfølge for mennesker.

Fotball - Konkurranse, hvilke stadion har du besøkt?


I samarbeid med Puma arrangerer vi en ny konkurranse - les videre for å finne ut av hva må du gjøre for å vinne et par med valgfritt par med Puma fotballsko?

Høstkupp på sykkel? Ta en titt på disse terrengsyklene!

Sykkelsalget er i gang! Her noen utvalgte terrengsykler til ekstra god pris!

Racing Department- Restricted Area

Oslo Sportslager er som sagt i Altenmarkt, Østerrike denne uka. Vi har funnet fantastisk mange bra par med ski og vi gleder oss til langrennssesongen sammen med Atomic og Salomon.

Vedlikehold av fotballsko

Dersom du vil at fotballskoene skal holde ekstra lenge, så er det veldig viktig at du ikke slurver med vedlikeholdet. Faktisk så kan du forlenge levetiden på fotballskoene vesentlig med godt vedlikehold.  Vedlikeholdet kan variere fra hvilket material som er blitt brukt i overdelen. Under finner du en oversikt over vedlikeholdtips for både overdeler i skinn og syntetisk materiale.