Artikler

Fellestreninger høsten 2011

Vi setter igjen i gang med fellestreninger i høst. Første treningsdag er mandag 3. oktober klokken 19.00. Deretter er det bare å møte opp i Grefsenkleiva / Stig klokken 19.00 hver mandag fremover! Treningene blir ledet av vår egen Bjørn Ivar Ekberg. Bli med oss og tren med en gruppe!

Smarte klesvalg til høst- og vinterløpingen

Høstmørke og kulde er ingen grunn til å legge løpeskoene på hylla eller trekke inn på tredemølla. Er du smart kledd er høsten tvert imot perfekt for løping. Vi gir deg tipsene til hvordan du kler deg riktig.

Velg riktig sports-BH

En god sports-BH er alfa og omega for å få en positiv treningsopplevelse. Her finner du tips  til hvordan du velger riktig sports-BH ut fra ditt behov.

Fotball – Skaw cup 2011

Det var også i år klart for deltagelse i Skaw cup 2011. Lervik IF juniorlag, som hadde med en god del sisteårs juniorspillere hadde store forhåpninger denne gangen. For enkelte av oss var dette siste mulighet til å delta i en slik cup, og vi var derfor klare for å gi alt!

VM uke - Gode priser og konkurranser med flotte premier

Oslo sportslager gleder seg - sammen med dere - til sykkel VM i København som starter i dag 19/9 og avsluttes med fellesstart for menn elite, søndag 25/9.
Vi ønsker å tilby en annerledes butikk opplevelse og skape VM stemning for våre kunder.

Vinn premier for over 30000 kr.

     

Fotball - Har vi "gitt bort" en stjernekeeper?

Brasil og Ghana spilte treningskamp på Craven Cottage i London 5. september 2011 - med spillere som Ronaldinho, Pato, Dani Alves og Marcelo på banen var det ikke mange som ville trodd at en spiller fra Strømsgodset skulle stjele mye av showet.