Artikler

Fellestreninger høsten 2011

Vi setter igjen i gang med fellestreninger i høst. Første treningsdag er mandag 3. oktober klokken 19.00. Deretter er det bare å møte opp i Grefsenkleiva / Stig klokken 19.00 hver mandag fremover! Treningene blir ledet av vår egen Bjørn Ivar Ekberg. Bli med oss og tren med en gruppe!

Velg riktig sports-BH

En god sports-BH er alfa og omega for å få en positiv treningsopplevelse. Her finner du tips  til hvordan du velger riktig sports-BH ut fra ditt behov.

Fotball – Skaw cup 2011

Det var også i år klart for deltagelse i Skaw cup 2011. Lervik IF juniorlag, som hadde med en god del sisteårs juniorspillere hadde store forhåpninger denne gangen. For enkelte av oss var dette siste mulighet til å delta i en slik cup, og vi var derfor klare for å gi alt!

VM uke - Gode priser og konkurranser med flotte premier

Oslo sportslager gleder seg - sammen med dere - til sykkel VM i København som starter i dag 19/9 og avsluttes med fellesstart for menn elite, søndag 25/9.
Vi ønsker å tilby en annerledes butikk opplevelse og skape VM stemning for våre kunder.

Vinn premier for over 30000 kr.

     

Fotball - Har vi "gitt bort" en stjernekeeper?

Brasil og Ghana spilte treningskamp på Craven Cottage i London 5. september 2011 - med spillere som Ronaldinho, Pato, Dani Alves og Marcelo på banen var det ikke mange som ville trodd at en spiller fra Strømsgodset skulle stjele mye av showet.