Artikler

Skisamling på Skeikampen i samarbeid med Swix og Erling Jevne

Vi har gleden av å invitere våre kunder til årets skisamling 4-6 desember 2015. I år som i fjor er vi så heldige å samarbeide med Swix og selveste Erling Jevne! Vi bor i leiligheter på Skeikampen hotell og benytter Skeikampens fantastiske løypenett.

Tilbakekalling av Camp/Cassin stegjern

Camp/Cassin tilbakekaller stegjern av typen Camp Tour Nanotech Automatic, Camp Tour Nanotech Semi-Automatic, og Cassin Blade Runner. Mer informasjon om feilen finner du under. Har du kjøpt disse stegjernene ber vi deg kontakte oss for bytte til nytt produkt. Send en epost til klatring(at)oslosportslager(dot)no.  

 


Tilbakekalling av DMM karabinere

DMM tilbakekaller noen karabinere grunnet mulig funksjonssvikt. Mer informasjon om feilen finner du under. Har du kjøpt en eller flere av disse karabinerne ber vi deg kontakte oss for bytte til nytt produkt. Send en epost til klatring(at)oslosportslager(dot)no.  

 


4desert - Eventyret i Ecuador!

Frode Lein har i sommer deltatt på enda et ekstremt ultraløp - 4desert i Ecuador. Løpet består av 6 dagsetapper med distanser fra 11 til 63 km i utfordrende terreng og mange høydemeter. Les om Frodes opplevelser og oppsummering av løpet her.