Åsnes Gamme- Årets fjellskinyhet!

Mens de fleste har fått med seg storlanseringene fra Madshus og Fischer har Norges fjellskistolthet også dratt et ess ut av ermet. Skia er flunkende ny og er oppkalt etter eventyrer Aleksander Gamme. Vi presenterer Åsnes Gamme - Årets store fjellskinyhet!
Storlanseringene på langrenn får masse oppmerksomhet i Val di Fiemme om dagen. Det er ikke så mange som er sponset av Åsnes i VM, men Åsnes lanserer allikevel en kjempenyhet akkurat nå!Åsnes Gamme er en meget stabil og robust fjellski. Den har fått det man på alpinspråket kaller "Rocker" eller på langrennsspråket "Splay". Vi vet ikke helt hva vi skal kalle det på en fjellski, men poenget er det samme. Med Rocker i tuppen blir det mindre motstand mot snøen og skia flyter mye lettere!

I tillegg er det en god smørelomme som gjør den perfekt til lange skiturer hvor du vil ha feste så lenge som mulig. Minimalt med subbing til fjellski å være. Skia er konstruert med en Popler trekjerne og titanal i tuppen. Dette gir god vibrasjonsdemping og ekstra sikkerhet på de tøffeste turene. Den korte svingradiusen gjør også nedkjøringen til en lek.

Slik som resten av Åsnes' fjellskikolleksjon er denne også oppkalt etter kjente eventyrere. Ekstra hyggelig er det at det er nettopp Aleksander Gamme som har fått fjeset på denne modellen. Aleksander er en av de tøffeste nålevende eventyrerne vi har. Han har blant annet gått Sydpolen tur-retur. 2270 kilometer ble forsert på 87 dager! Med å sette navnet sitt på denne skia setter Aleksander Gamme også sitt kvalitetsstempel på en tøff fjellski.

Målene er  68 - 54 - 61 , mens vekten er på 2100 gram i 200 cm. Lengdene den kommer i er 190 og 200 cm.

Slik det er med lanseringer midt i sesong er det også av denne begrenset utvalg, kun noen få par denne sesongen. Oslo Sportslager er den eneste butikken i by'n som har denne fantastiske fjellskia inne.

Hjertelig velkommen til en titt og eventuelt et kjøp, denne skia blir populær!ÅSNES GAMME FINNER DU HER!


Tags: åsnes, gamme, fjellski, topptur, nyhet
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •