Åsnes- Høyteknologisk retro!

Åsnes er kanskje mest kjent for sine stabile og kraftige fjellski. I fjor kom Åsnes ut med en kleskolleksjon og i år er kolleksjonen utvidet. Etter at Skigutane fra Voss tok over er Åsnes modernisert med høyteknologiske materialer samtidig som den tradisjonelle designen er bevart. Dette gjør at Åsnes er et trendy, men samtidig tradisjonsbundet merke. Her er noen av Åsnes' klesprodukter denne sesongen. Velkommen til Åsnes sin verden av skimote!
Tradisjonelt mønster laget i deilig varm merinoull kjennetegner ullplaggene. 100% merinoull gjør at plaggene ikke tiltrekker seg lukt samtidig som de er varme, pustende og kjempemyke.

 

 
 
 Åsnes Polar Grandad Herre
 Åsnes Polar Grandad Dame
 Åsnes Polar LS Herre
     
 Åsnes Polar LS Dame
 Åsnes Fjell Tee T-skjorte i ull Herre
 Åsnes Fjell LS Dame


Nikkers og anorakk:

I år kommer Åsnes også med de mest tradisjonelle og norskeste av alle skiplagg; Anorakk og nikkers! Men ikke la deg lure av det tradisjonelle utseendet, dette er høyteknologiske produkter som vil gi deg mange fine skidager!


     
 Åsnes Topp Anorakk Berry
 Åsnes Topp Anorakk Snow
 Åsnes Topp Anorakk Navy 
Nikkersen. Det  norskeste skiplaget som finnes. Dette er perfekte plagg for deg som går turer i fjell og mark og som vil kle deg tradisjonelt. Nikkersen er laget i bomull og hver tråd er impregnert. Dette gir en meget god vannavstøtende effekt. Den tørker i tillegg raskt og har gode pusteegenskaper. Husk et par gode stilige nikkersstrømper i tillegg!
 
 Åsnes Topp Knicker Berry
   Åsnes Topp Knicker Navy


Kule luer:

Alle med litt idrettsinteresse husker Hjalmar Andersen og skøytelandslagets kjente luer. Åsnes har her også tatt fram tradisjonelle mønstere laget av moderne materiale.


     
 Åsnes Hjallis lue
Åsnes Pom Pom lue
Åsnes Polar Jacquard Lue


Tags: åsnes, retro, skibekledning, fjellski, tradisjon, anorakk, nikkers, ull
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •