Barneklær fra Norrøna - nå i butikk!


En av de store nyhetene for høst/vintersesongen er barneklær fra anerkjente Norrøna. Vi har i flere år hatt stor etterspørsel etter turbekledning til barn og er stolte av å kunne presentere den nye barnekolleksjonen for de mellom 8-13 år. Barneklærne får du nå kjøpt i Torggata 20 og i nettbutikken vår.
Det siste tiåret har vi sett en tydelig endring i profilen til de største sportsprodusentene på markedet. Holdbarhet og funksjonalitet har stått i høysetet når aktørene har produsert produkter, både til store og små. En av de ledende aktørene i Norge hva gjelder kvalitetsbekledning er Norrøna - og fra og med i dag er Oslo Sportslager stolt selger av deres barneklær for juniorer 8-13 år.

Barn elsker å være ute, de tilbringer store deler av dagen utendørs i all slags vær, og man kan vel si at de fortjener like bra utstyr som voksene. Hvem liker vel å fryse eller bli våt når man er på tur? Riktig utstyr skaper større turglede, noe som er spesielt viktig for de yngre i familien. 

Noen vil nok tenke at prisen på produktene er noe stiv, men dette er utstyr med lang levetid. Barneklærne fra Norrøna er laget på samme måte som klærne vi kjenner til fra før, med utgangspunkt i bestselgerne til voksne. Materialer og tekniske løsninger er lik den øvrige kolleksjonen og sikrer god kvalitet og funksjonelle klesplagg.


   
                                                                 

Norrøna Falketind Gore-Tex Jacket (Jr)
 og Falketind Gore-Tex Pants (Jr) er helårsprodukter som barna har god glede av sommer som vinter. Med et vann- og vindtett skall har man et godt utgangspunkt for en funksjonell lag-på-lag bekledning.                                                                    

Norrøna Lofoten Gore-Tex PrimaLoft Jacket (Jr)
 og Lofoten Gore-Tex PrimaLoft Pants (Jr) er skallbekledning med fôr. Dette er ypperlige produkter å kle opp barna med i høst og vintersesongen. Med bedre isolasjon enn i 3-lags skallbekledning og med ypperlige detaljer for en tur i slalåmbakken.                                                                 

Norrøna Trollveggen warm2 Jacket (Jr)
 er en funksjonell fleecejakke som barna har glede av hele året. Enten som ytterste lag vår og sommer, eller som mellomlag når gradestokken kryper nedover. Myk og god, en jakke man elsker når man har fått den på seg. 

Ta med barna og kom innom Oslo Sportslager for en titt på den nye kleskolleksjonen. Dette er kvalitetsklær som bidrar til økt komfort og en god start på turen. Med spreke farger og funksjonelle detaljer er hele familien klar for fine friluftsopplevelser og nye utfordringer. 

Tags: norrøna, norrona, barneklær, barnetøy, barnebekledning, barne, klær, kvalitetsklærtilbarn
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •