Best i test: Inov-8 X-Talon 212

Dinside.no har testet terrengsko og er klare i sin sak, Inov-8 X-Talon 212 er den klare vinneren av deres test av terrengsko. Med superlativer som "Her er skogens ubestridte konge" og "Når det kommer til løpsfølelse, er det ingen som kan måle seg med testvinneren" er denne skoen klar vinner av testen.
Inov-8 X-Talon 212 er en av modellene fra terrengspesialistene i Inov-8. Inov-8 er et merke som har spesialisert seg på å lage de beste terrengskoene som finnes og det ser det ut til at de har klart. Det var to skomodeller som fikk terningkast 6 og  i er glade for å si at vi har begge to. Mizuno Wave Ascend 8 har vært en av våre store favoritter lenge og det er hyggelig å se at også andre setter pris på denne skoens terrengegenskaper.
Kommer du innom butikken finner vi sko som passer deg og ditt steg med speilkasse og tredemølle og du får faglig hjelp fra en av våre løpeeksperter. Vi har begge skoene som var best i testen i tillegg til en hel haug andre modeller fra de andre markedslederne. Vi er også stedet for de spesielle Hoka One One- skoene. Kom innom og vi hjelper deg.


   
 Inov-8 X-Talon 212
 Mizuno Wave Ascend 8 herre
Mizuno Wave Ascend 8 dame


Testen kan du lese her
Tags: inov-8, testvinner, bestitest, mizuno, x-talon, waveascend, ascend
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •