Bli med Maxpulse til Marcialonga

Marcialongas popularitet er enorm. Skiløpere fra hele verden kommer tilbake år etter år for å oppleve den fantastiske stemningen i de Italienske langrennsløypene. Nå kan du bli med Maxpluse på denne uforglemmelige opplevelsen. 
MARCIALONGA 28.01 – 01.02.2016
Marcialonga 2015 er nok en gang gjennomført med et fantastisk “påskevær” og fine snøforhold, selv om løypa var noe forkortet i år. All ros til arrangøren som klarer å gjennomføre rennet til tross for lite snø!  Vi er klare for en ny tur i 2016 og håper at du blir med.  Langløpet Marcialonga egner seg både for supermosjonister og for nybegynnere. Man kan velge mellom vanlig løype på 70 km, eller kort løype på 45 km.  Nybegynnerne vil få en skikkelig gjennomgang i forkant av rennet slik at man er best mulig forberedt for å få et godt utbytte av skirennet og en hyggelig tur.Marcialonga-rennet er en flott skiopplevelse i Dolomittene og Val di Fiemme. Vi flyr våre gjester med charterfly direkte til Verona som er den nærmeste flyplassen. Herfra kjører vi buss til hotellene som tar ca 2,5 time. Interessen for å delta på dette rennet øker for hvert år. Mange bedrifter ønsker å bruke Marcialonga som et treningsmål og en belønning for kunder og ansatte.

Rennet går gjennom flere små landsbyer/tettsteder i Val di Fassa og Val di Fiemme, og publikum står og heier like mye på mosjonistene som på eliten. Man kan velge mellom den lange løypa på 70 km eller den korte på 45 km. Begge renn går i klassisk stil. De første 22 km går sakte oppover, de neste 45 km er i hovedsak flatt og litt nedover med noen korte oppoverbakker. De siste 3 km mot mål i Cavalese går bratt oppover. De som går den korte distansen på 45 km har målgang i Predazzo. Arrangørene sørger for transport av tøyposene fra start til målområdet i Predazzo/Cavalese. Her finnes det dusj, skiftemuligheter og et spisested hvor dere kan fylle opp lagrene med pasta etter en lang økt.

Mer info og påmeldingsskjema finner du på www.maxpulse.no

Tags: marcialonga, turrenn, langrenn, italia, alpene, dolomittene,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •