Bli med på gratis skiteknikkurs på Sjusjøen i romjula!

 

KURSET ER FULLT! 

 

 

I samarbeid med den relativt nylanserte appen Ikseed inviterer vi deg med på et gratis skiteknikkurs på Sjusjøen 26. desember. 

   

 

Ikseed ble lansert sommeren 2017, hvis visjon er å koble eliteutøvere opp mot mannen i gata for å tilby sin svært robuste treningskompetanse. Appen fungerer slik at du enkelt kan gå inn og velge en idrett (svømming, tennis, løping, langrenn, alpint) du ønsker å bli bedre på, og så vil Ikseed kunne tilby flere eliteutøvere som kan hjelpe deg på veien mot målet. 

 

"Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å få tilgang til erfarne personer som kan hjelpe deg med å komme i gang eller bli bedre i det du liker å trene. Vi mener at hvis du har noen med kompetanse og fleksibilitet til din disposisjon, kan det motivere deg"

 

 

 

 

26. desember kan du sikre julemosjonen og bli med på et gratis skiteknikkurs på Sjusjøen. Denne dagen kan du forbedre teknikken din med hjelp av eliteutøvere som har lang medfart i skisporet. Fra 12:00 til 13:30 vil Anna Jensen og Anine Ahlsand tilby sin ekspertise slik at du kan nyte mer av langrennsturene i fremtiden. Vi har kun plass til 12 deltakere, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

 

Anna Jensen har vært blant eliten i junior-Norge, samt Birken-vinner i sin klasse. I NM har hun plasseringer blant topp ti, og har i tillegg til disse prestasjonene lang medfart som skitrener og teknikkinstruktør. 

 

Anine Ahlsand har flere palleplasser i Norgescup, Junior NM-gull, Junior- og Senior VM-gull i skiorientering. Med sin robuste merittliste kan hun være en god motivator for deg som ønsker å forbedre teknikken, utholdenheten og flyten i sporet. 

 

 

 

Raske fakta om skiteknikkurset:

 

 Dato: 26.12.2017

Tidspunkt: 12:00 - 13:30

Kun plass til 12 deltakere

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Sjusjøen Skistadion

Påmelding: Mail hi@ikseed.com

Pris: Gratis

 

 

 Tags: skiteknikk, kurs, gratis, sjusjøen, langrenn
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •