Bli Med På Vinnerlaget i Marcialonga Du Også

Marcialonga - Lever skiene dine inn til slip og prepp NÅ!
Marcialonga er turrennet som arangeres i Italia siste/nest siste helgen i januar hvert år. Over 3000 nordmenn deltok i fjorårets 38 renn og Oslo Sportslager hadde flere deltakere med på startstreken.

Rennet går fra Moena opp Fassadalen og ender i Cavalese i Val di Fiemme. Rennet i 2008 ble en suksess sett med Sportslager øyne. Anders og Jørgen Aukland ble nummer en og to på ski preppet av Trond Holth som er en av flere smøreeksperter hos oss. Pulveret som ble brukt var Alfa 11-0

Ønsker også DU å ha skiene klargjort av våre eksperter må du være rask. Vi bruker 3-4 virkedager før skiene kan leveres ut. Lever skiene slik at det passer med din avreisedato.

Marcialonga Anders Aukland

Vi kommer til å ha personer på plass i Italia fra den 19/1. Her blir det testing av forskjellige strukturer og gliderprodukter. Vi vil komme med fortløpende rapporter om føreforhold og anbefalinger.

Vi tilbyr følgende alternativer ved klargjøring av langrennski til Marcialonga.

ALT 1:

Slip ( Struktur valgt ut fra dine ønsker og våre anbefalinger)
Varmrens: Selv om vår slipemaskin avgir minimalt med sålerester varmrenses skiene for å få vekk alle hår etter slip.
Varmeskap: En egen glider utviklet for varmeskap smeltes inn og skiene blir lagt i varmeskap over natten.
Glider: 3x3 lag med en hardere glider. Skiene sikles og børstes mellom hvert lag.
HF: Aktuell HF legges på og sikles og børstes vekk.
Pulver: Alfa 11-0 eller aktuellt pulver brennes inn. Børstes

Festesone: Rubbes og klargjøres med sandpapir.

Husk: Ønsker du å børste vekk siste lag med pulver selv etter at du har kommet ned sørg for å ha riktig børste med deg.

Kr 1250,-

ALT 2:

Som ALt 1 uten Slip

Kr 900,-

ALT 3:

LF, HF pluss Cera

Kr 600,-


Gå til detaljert slipemeny her:

Gå til Kategorien skismøring her:

Har du spørsmål sender du en mail hit og vi vil svare deg så raskt som mulig.






Tags: marcialonga, langrenn, aukland, trondholth
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •