BMC |Nytt og rått sykkelmerke er på plass

 

Vi har gleden av å presentere BMC som et nytt sykkelmerke hos oss fra 2018 sesongen. BMC er sveitsisk presisjon til fingerspissene, og leverer sykler fra aller ypperste nivå! BMC Racing Team var godt synlig gjennom hele 2017 sesongen, og spesielt ved belgieren Greg van Avermaet (avbildet over). Kongen av vårklasssikerne stakk av med både Omloop Het Niewsblad, Gent-Wevelgem, E3 Harelbeke og Paris Roubaix! Med gode plasseringer sesongen gjennom toppet han også UCI World Tour sin rankingliste ved sesongslutt. Høydepunktet fra 2016sesongen var uten tvil hans råe avslutning i Rio de Janeiro, noe som resulterte i et velfortjent OL gull! 

 

Under ser du noen av sykkelmodellene du finner i butikken vår. Vi gleder oss til våren, og spesielt til å kunne tilby deg noen av markedets desidert peneste og mest stilrene sykler!

 

 Spørsmål? Send oss gjerne en epost.

 

Intro video om BMC Teammachine SLR, en av de råeste syklene, punktum. 

 

 

Litt av modellutvalget vi har fra BMC.


BMC Teammachine SLR Disc
Teammachine har vært og er klatrerens førstevalg. Responsiv og dønn presis gjør denne til en drøm å sykle på, både oppover og nedover. Hydrauliske skivebremser sørger for overlegen stoppkraft, enten det er ned fra Galibier eller til jobb. 

BMC Roadmachine
Kongen av allsidighet. Roadmachine er som lagd for lange og tøffe sykkelturer, og trives like godt på asfalt som på finere grusveier. Silkemyk kjørefølelse og overlegen komfort gjør Roadmachine til en sikker allrounder av rang! 

BMC Teammachine
Nærmest som en klassiker å regne fra BMC. Utallige seire på Word Tour nivå, alt ifra vårklassikere til etapperitt. Kvikk, leken og god komfort gjør at denne er med på det meste, enten det er rittsykling eller rolige kaffeturer. 

BMC Crossmachine 
En råtass av en kross. Liker seg aller best i våte og fæle forhold, og er som lagd for aktiv sykling i gjørma. Crossmachine har en skikkelig snert og sparker godt ifra, uansett underlag og føre, gi gass! Finnes i både karbon- og aluminiumsutgave. 

BMC Teamelite
Hardtailen er ikke død! Asfalt, grus, kjerrevei, stier og steinrøyser, denne svelger det meste. Teamelite gir deg maks effekt, og liker aller best høy fart på noe jevnere underlag.

BMC Speedfox
En skikkelig stisykkel. Speedfox elsker høy fart, og det aller helst på smale stier i skog og nedover fjell. 29" hjul og mye vandring gjør ethvert crux til en lek. Ut å ha det gøy på to hjul! Finnes både i karbon- og aluminiumsutgave. 

BMC Alpenchallenge 

En killer av en bysykkel. Tøft utseende kombinert med "vedlikeholdsfritt" girutstyr gjør dette til en urban vinner til både by- og jobbsykling.  

 

 

Spørsmål? Send oss gjerne en epost. 

 ​Tags: bmc, racersykkel, landeveissykkel, terrengsykkel, stisykkel, beltesykkel, sykkel,
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Oslo Sportslager, 03.04.2018 11:36:12
Hei Sverre. Send oss en epost på deler@oslosportslager.no så tar vi det videre der. Takk!

Skrevet av Sverre chruickshank, 28.03.2018 21:00:06
Skal ha ny landevei i år, blir med skivebrems og Di2. Selfølgelig carbon. Pris på de to øverste, har fått pris hos Unaas da de selger samme sykler. Men med Unaas hjulsett. Mvh Sverre