Bøler til Beijing-kameratene i konkurransen "Årets Eventyrer 2017"

158 døgn og 15 land på sykkel, fra Bøler til Bejing. Jostein og Truls var fysen på en real utfordring, og gjennomførte denne turen med glans. Vi er så heldige å ha de på laget vårt, og nå er de nominert i konkurransen "Årets Eventyrer" 2017!

 

"Som kandidater til Årets Eventyrer ser vi etter noen som har vist evne til gjennomføring, stå-på-vilje og underveis stått for kloke valg 
og holdninger. 

Prisen skal motivere, anerkjenne og utfordre. Kandidater vil favne bredt, fra personer som har vært på sitt livs største eventyr, fremadstormende eventyrere eller personer som har vært en sterk drivkraft for andre til å bryte nye grenser og oppleve nye horisonter" 

 

 

 

 

Årets Eventyrer er en konkurranse arrangert av Utemagasinet, Hvitserk, Alfa, Åsnes, Helsport og Devold. Vinneren kåres av publikum via en stemmeordning, samt en jury bestående av blant annet Aleksander Gamme. 

 

Bøler til Beijing-kameratene konkurrerer med mange andre inspirerende mennesker, hvor alle er verdige vinnere. Likevel bli vi ekstra stolt av gutta våre, og håper selvsagt at DU også synes at Jostein og Truls fortjener tittelen "Årets Eventyrer(e)" 2017.

 

HER kan du lese mer om konkurransen, samt stemme. Ønsker du å lese mer om guttas vanvittige sykkeltur kan du lese mer HER.

 

 

 

 Tags: åretseventyrer, hvitserk, bølertilbeijing, therollingmoans
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •