Carl Fredrik Hagen tester Suplest Streetracing Carbon S8+

Carl Fredrik Hagen har vært blant Norges beste terrengsyklister. Nå satser han på landeveien. Sparebanken Sør rytteren har allerede gjort seg bemerket blant verdenseliten i Tour of Norway og Tour des Fjords. Her kan du lese hva han synes om sine sykkelsko fra Suplest.

Gode erfaringer med Suplest Streetracing Carbon S8+

Suplest er for mange et relativt ukjent merke på sykkelskofronten. Skoene, som utvikles i Sveits, har vært hos Oslo Sportslager i noen år nå. Jeg syklet hele fjoråret på Suplest Crosscountry Carbon S8+ og var veldig fornøyd med både passform, komfort og stivhet. Menneskene bak Suplest er selv ivrige syklister, og dette bærer alle modellene til Suplest preg av: lav vekt, god passform for mange forskjellig føtter, smarte strammeløsninger, og når i tillegg utseende er stilfullt blir skoene rett og slett et bra stykke håndverk!

Det viktigste med sykkelsko er at de sitter perfekt på foten, ikke bare foran i tåboksen, men også i hælen og rundt vristen. Jeg har en relativt smal fot, men trenger noe mer plass foran på føttene. I år er toppmodellen på landevei, Suplest Streetracing Carbon S8+, mitt valg på sko. De sitter perfekt på foten min, er lette (235 gram) og har i tillegg en veldig stiv såle. Overdelen er i mikrofiber, noe som gjør de veldig behagelige på. Kombinert med to effektive strammehjul sitter skoen som støpt.

Jeg syklet i mai både Tour of Norway og Tour des Fjords – et relativt tettpakket rittprogram med 10 løp på 12 dager. Til sammen tilbakela vi over 2000 km på norske landeveier i vakker natur. Det sier seg selv at riktige sko er et must, og jeg kan ikke være annet enn veldig fornøyd med Suplest etter den lille «Norgesturneen».

Utpå sommeren gleder jeg meg også til å få luftet mtb-utgaven, Crosscountry Carbon S8+, som jeg hadde god suksess med i fjor.

Suplest har sko i de fleste prisklasser og for de fleste nivåer. Før du kjøper deg nye sykkelsko, så anbefaler jeg deg å ta en tur ned til Torggata 20 og prøv et par Suplestsko på beina. Kanskje du har en ny favorittsko?

Lykke til!Tags: suplest, sykkelsko, landeveissykling, landevei, racersykkel, landeveissko, streetracing, carlfredrik,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •