Cyclocross- Colnago World Cup 2014 er ankommet!

Cyclocross er en stadig voksende idrett både her i landet og i Europa ellers. Den smått ikoniske Colnago World Cup har blitt enda bedre og nå har den endelig ankommet.
Colnago er virkelig ett av de klassiske merkene innen landeveissykkel. Klassisk, italiensk, innovativt og rett og slett vakkert er superlativer man fint kan bruke om dette merket. Når det gjelder cyclocross er Colnago også en av pionérene. Modellen World-Cup er en av de mest solide og gjennomtenkte modellene på markedet.Med BB5 skibremser fra Avid, Shimano 105 girsystem og en god krank fra FSA er alt lagt til rette for grus- og asfaltherjing utover høsten/ vinteren. Kraftige felger fra Colnago selv gjør at dette er en solid sykkel du vil ha minimalt med vedlikehold på.

Det ikoniske "bærerøret" som går fra setestaget og til topprøret viser at dette er en gjennomtenkt sykkel fra Colnago. Colnago lager kunstverk av syklene sine og selv om World-Cup er en sykkel beregnet på hard behandling er det intet unntak her. Klassisk lakkert med det italienske flagget på overrøret viser at dette er en eksklusiv italiensk sykkel.

Colnago World-Cup har vi tatt inn i størrelsene 54, 56, 58 og 60 cm. Her har vi størrelser som passer de fleste. En perfekt sykkel til det den er ment for, altså cyclocross, men også en meget god og ikke minst rask vintersykkel om du setter piggdekk på. Den er også helt rå på vanlige grusveier.


Colnago World-Cup får du for for kr. 15.999,- og du finner den her.
Tags: cyclocross, colnago, worldcup, avid, shimano, 105,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •