Den Store Turrennsuka 2014

Det nærmer seg årets mål for mange. Lørdag 15. mars arrangeres igjen det store rennet fra Rena til Lillehammer. I likhet med deg som skiløper er dette rennet et av vinterens høydepunkter for oss. Under den store turrensuka har vi mange aktiviteter i butikken. Se programmet under!

Lørdag 8. mars:

Dette er siste innleveringsfrist for slip og prepp dersom du vil hente skiene dine torsdag 13. mars.

Mandag 10. mars:
På mandag kommer Torbjørn Stalsberg fra Rode innom butikken. Han er her fra klokken ett og deler alt han kan om Rodes anbefalte produkter mot rennet. Her får du skikkelige eksperttips fra en av de som kan mest om Rode skismøring. Torbjørn har med seg de siste førerapportene fra fjellet.

Mandag er også siste frist for innlevering av ski som skal slipes og preppes med utlevering fredag 14. mars.

Tirsdag 11. mars

Tirsdag åpner vi vårt store spørsmål og svar forum. Her får du svar på det du lurer på enten det er smøring eller mer generelle ting om rennet. Vi forsøker å svare så godt vi kan på alt. Se forøvrig fjorårets forum her.


Torsdag 13. mars:Christer Majbäck, sjefen i Ski-Go kommer til butikken. Christer har også med seg de siste rapportene fra fjellet og anbefalingene kommer utifra en dagsfersk test. Ski-Go har mange gode produkter i porteføljen og også en del nyheter du bør få med deg. Lær deg Ski-Go av han som lager Ski-Go!

Vi er på plass i løypa og går turen fra Skramstadsætra til Sjusjøen for å finne ut hva som funker. Smøretipsene blir lagt ut på våre nettsider.

Fredag 14. marsToko besøker oss på fredag og kommer med sine siste tips. Toko har akkurat lansert en spennende serie topprodukter ved navn Jetstream 2.0. Om du henter skiene dine denne dagen får du vite hva som funker!

Denne dagen kommer vi med en morgenrapport fra løypa og vi kommer med våre endelige smøretips på ettermiddagen. Tipsene er basert på hvordan det er i løypa, værmeldingen og tidligere erfaringer.

Lørdag 15. mars

Den store dagen!

Tags: langrenn, turrenn, skiclassics, prepp, langløp, rena, lillehammer
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •