Den Store Vinterjakten 2012

Vi har dessverre måtte avlyse konkurransen pga snømangel. Vi kommer sterkere tilbake med en mulig sykkelversjon, og selvsagt en ny vinterjakt når skiføret er i gang neste sesong.
Beklager til de som har gjennomført rutene, de vil få en trøstepremie.Oslo Sportslager ønsker velkommen til vår store vinterkonkurranse "Den Store Vinterjakten". Dette er en konkurranse som utfordrer deg og dine treningskamerater til å gå tre utvalgte løyper i byens vakre marker. Den Store Vinterjakten har løyper i Lillomarka, Østmarka og Nordmarka. Alle løypene er morsomme treningsløyper som byr på utfordringer og gir deg god trening! Du kan vinne fantastiske premier under konkurransens gang og jo mer du går, jo større blir vinnersjansene.

Konkurransen foregår i vår iPhoneapp. Den fungerer på følgende måte.; Finn startpunktet, start klokken i appen, gå til mål og stopp klokken. Når klokken er stoppet får du en tid. Denne tiden blir sendt inn til oss automatisk og på dette grunnlaget dannes en liste over de som har gått fortest og flest ganger.

Løypene er som følger:


Lillomarka:
Fra Breisjøkrysset til Linderudkollen


Nordmarka: Fra Ullevålseter til Kobberhaugshytta via Lørenseter


Østmarka: Lysløypa fra Skullerud til Mariholtet


Løypene er laget slik at du skal få litt puls under treningen og det er en del høydemeter som skal forseres.


Den store vinterjakten er en uformell konkurranse. Men samtidig kan du gjerne invitere dine treningskompiser til å bli med. Her er det mange flotte premier å vinne.


Premiering:


For å være med i trekningen av hovedpremien må du ha gått alle løypene. Vi vil i tillegg premiere bestetiden på hver etappe samt de tre raskeste menn og kvinner totalt.


Premieroversikt:


Hovedpremie: 1 kvinne og en mann stikker av med en tur til Vasaloppet 2013 med alt dekket.


2 vinnere får hvert sitt par Swix Triac staver


2 vinnere får hvert sitt par Madshus Nano CLC skisko

Vi har i tillegg masse fine premier til de som deltar. Vi premierer flest gjennomførte etapper, de tre beste etappetidene og mange uttrekkspremier gjennom konkurransens gang.


Vi gleder oss til denne konkurransen


Slik fungerer det

I appen er det lagret 3 forskjellige løyper. Alle løypene kan gåes så mange ganger man vil. Når du går alle etappene får du en totaltid. Merk at om du prøver å gå en løype en ny gang, slettes den gamle tiden din. Den beste tiden teller derimot i sammendraget.

Når du har kommet til løypas startpunkt starter du appen og går inn i "Vinterjakten". Deretter blar du deg ned til løypa du skal gå. Appen forteller deg om du er på rett plass eller ikke. Når du er klar trykker du "Start løypa". Klokka begynner da å gå. Når du har kommet til målpunktet trykker du "Jeg er i mål". Da stanses klokken og du får fram din tid samt topp 3 tider på denne etappen.

Din tid blir sendt inn til oss slik at vi har en oversikt over plasseringer, tider og antall gjennomførte løp. På denne måten kan vi premiere deltakerne. Vi gjør oppmerksom på at denne innsamlingen av data kun vil benyttes til resultater at "Vinterjakten".


Her er etappene:

Lillomarka:
Løypa starter 100 meter fra Breisjøkrysset ved Lillosterveien. Se etter en stokk på venstre side av løypa ved toppen av kulen. Den følger lysløypa til venstre i T-krysset og oppover. Når du kommer i bunnen av den lange bakken, ta til høyre videre oppover mot Linderudkollen og følg løypa helt opp. Mål er ved den siste lyktestolpen før veien går til høyre opp til stua. Løypa er hard. 3,85 kilometer og massevis av fine høydemetere! Trykk på video av løypa om du er usikker.


Nordmarka:
Dette er en skikkelig kondisprøve. Løypa starter 150 meter nord for Ullevålseter. De første to kilometerne er ganske enkle med mye nedover og flatt. Den krysser først to skogsbilveier og i løypekrysset ved Aurtjern følger man løypa til høyre skiltet mot Lørenseter. Etterhvert begynner noen skikkelige stigninger og den neste 1,5 kilometeren er det bratt og langt oppover forbi Lørenseter og videre. Etterhvert skimtes Kobberhaugshytta i det fjerne og det er bare å spurte det man er mann til man er ved målstreken som er naturstiskiltet rett utenfor hytta. Trykk på video om du er usikker på løypa.
Løypa er 4,7 kilometer lang og stiger 142 meter, de aller fleste på de siste to kilometerne.


Østmarka:
Denne løypa er en klassiker for alle som sogner til Østmarka. Løypa starter bortenfor skistadion på Skullerud, i bunnen av bakken. Der finner du en rastebenk. Dette er starten. Løypa starter i oppoverbakke og følger lysløypa oppover. Den følger lysløypa helt frem til Mariholtet og er på 5,9 kilometer. Målstreken er løypekrysset akkurat der du kommer ned fra Mariholtet. Løypa er kupert og stiger 212 høydemeter gjennom vakre Østmarka!
Løypene er også lagt ut i Endomondo slik at også de med Androidtelefoner også kan delta. Merk at disse ikke vil være med i trekningen av hovedpremien, men vi har premier til de som deltar her også.

Endomondo Lillomarka:


Endomondo Nordmarka:


Endomondo Østmarka


Tags: vinterjakten, skirenn, konkurranse, premier
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Anne, 05.03.2012 15:45:46
Enig med Androide! Og hva med vi som ikke bor der da?

Skrevet av Androide, 29.02.2012 13:43:22
kjempe morsom og bra konkuranse, som jeg vil tape pga sykdom, men som jeg aldri får vært med på fordi jeg har androide. Når skal dere komme dere på markedets største mobil platform? Ja ja flere med iphone går inn på deres nettsider med mobilen, men har det slått dere at mange med androide bruker nettlesere som på deres lesere kommer opp som vanlig nettleser og ikke mobil nettleser? Til ettertanke!!