Det er kaldt! Her er de beste skismøringene

Det er iskaldt i hele landet og snøen er trå. Vi er superhappy for dette været og nå er det bare å komme seg ut på ski. Her er våre beste produkter for dette beinkalde været

Det er kaldt og det er tørt. Vi har tatt fram noen produkter som gir deg bedre glid og slipp i skiene. Det finnes jo ingen andre fører hvor det er lettere å feste på enn dette, men gliden er det litt værre med. Sjekk ut disse produktene:

GLID:


 

 

 

 

Vauhti Green LF:

Kanskje den beste glideren på såpass kaldt og trått føre. Denne harvi brukt på utallige kalde skirenn med suksess. Prøv denne og skiene vil ikke føles såpass tråe. 

 

 

 

 

 

Start SG 8
 
Finnnen
e er gode på glid og feste for kaldt føre. Start sin rimeligste gliderserie

 

 

 

 

  

 

 

Toko X-Cold kaldpulver

Kaldpulverne er lette å legge og gir god glid. Denne fra Toko er et sikkert valg i
sprengkulda!

 

 

 

 

 

 

 

 

Rex TK 820 fluorpulver

Selv om fluorpulver ikke har fullt så mye å si på kaldføre er dette et pulver som ofte hever gliden. TK 820 er vårt mest brukte fluorpulver på kaldføre

 

 

 

FESTE:

 

 

 Swix Polar

Tidligere har vi anbefalt denne om du skal til en av polene eller skal på tur til Sibir.     
Denne smøringen er så hard at du nesten kan bruke den som glider. Dette føler til godt slipp og god føring.

 

 

 

 

 

 

Guruwax Green

En voks vi har brukt mye på skirenn om det er på Røros eller andre kuldehull. Godt slipp og godt feste gjør denne til en vinner på kaldt føre.

 

 


 

Swix V20 Green

Denne trenger ingen ytterligere presentasjon. Den klassiske grønne voksen fra Swix har vunnet utallige skirenn de siste 40 årene. Fortsatt er den like god!

 

 

 

 

 

Husk også at når du legger hard glider for kalde forhold gjelder det å bruke et godt smørejern med stabil temperatur. Dette hindrer at sålen blir brent. Harde glidere krever meget høy varme så vær forsiktig. Vi anbefaler disse smørejernene:


Tags: skismøring, kaldt, kaldpulver, glid, feste
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •