Dynafit Competence Center - Vi er eksperter på Dynafit

Som en av få butikker i verden, og den eneste på det norske østland kan Oslo Sportslager titulere seg med den jeve tittelen Dynafit Competence Center. Vi har lang erfaring med toppturutstyr fra Dynafit og kjenner produktene bedre enn de fleste. Hos oss får du den beste veiledning, og stort utvalg.

Dynafir Competence Center - Oslo Sportslager
Det finnes kun seks butikker i Norge som har tittelen Dynafit Competence Center. Oslo Sportslager er den eneste på østlandet som bærer denne stoltheten. For å oppnå denne tittelen har vi tatt inn et stort utvalg av toppturutstyr fra Dynafit. I tillegg har de ansatte fått grundig kursing om produktene. I fjellavdelingen finner du selgere som virkelig kan det de snakker om. De er dedikerte skikjørere som elsker sporten, og brenner for å gi deg det beste toppturutstyret som er å oppdrive. 

I tillegg til stort utvalg og dyktige selgere har vi et suverent skiverksted. Vi tar gjerne jobben med å reparere dine Dynafitstøvler og bindinger. De som jobber på verkstedet har lang erfaring og vet alt som er verdt å vite om utstyret. 

Dynafit kompetansesenter

Tags: dynafit, toppturutstyr, demoutstyr, demoski, kompetansesenter, dynafitkompetansesenter
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Tobias Tveter , 04.01.2017 22:15:02
Heisann Har et par dynafit beast bindinger som er stilt inn til sålelengde 327. Vurderer å kjøpe en sko med sålelengde 334. Tror dere jeg kan skru bakhuset bakover de 7 mm? Mhv tobias

Skrevet av Jan Nordeide, 17.11.2016 14:29:24
Hei, jeg har ett par nye dynafit khion carbon og der har jeg problemer med at ene skoen utløser gå funksjon av seg selv når jeg flexer skoen. Har dere hørt om det før, isåfall hva kan jeg gjøre med det?

Skrevet av OsloSportslager, 17.11.2016 14:48:24     
Hei. Vi har hørt om det før. Du kan kontakte 7 Blåner på post(at)7blaner(dot)no, så ordner de opp for deg.