Ekstreme LED lykter fra Lupine!

Suksessen med Lupine fortsetter! Vi gir deg i år Lupine sine tre toppmodeller; Betty X Pro, Wilma X Pro og den nye Tesla X. Dette er lykter for de som vil ha det råeste til sykling, langrenn, løping og mer!


Tyske Lupine har lenge vært en av de ledende produsentene av kraftige lykter, og i ytelse er det få som følger. Lupine sine lykter er ekstremt lyssterke og har alt av den siste teknologien. Alle lyktene kan brukes som hodelykt eller sykkellykt. Det følger med eget hodebånd, feste til sykkelstyre, oppladbart batteri og hurtiglader.
Nedenfor vises Lupine sine tre beste modeller, som alle kan kjøpes hos oss!Klikk på bildene og velg deg en ny Lupine lykt!


Lupine Betty X Pro er Lupine sin absolutte toppmodell. Lykten produserer hele 1850 lumens på det sterkeste og er den kraftigste LED lykten på markedet! Med Betty får du nok lys, uansett bruk.

      
   
  Lupine Wilma X Pro er svært kompakt og den kraftigste LED lykten i sin størrelse. 1125 lumens. Litt mindre enn Betty modellen, men fortsatt utrolig lyssterk. Wilma er muligens den beste allround lykten.
Lupine Tesla X  er Lupine sin nyeste lykt i rekken av
kraftige LED lykter. Lykten er svært lett og veier kun 320 gram inkludert batteri. Tross at Tesla nettopp ble sluppet på markedet har den allerede rukket å bli veldig populær. 700 lumens

      
Se hele vårt utvalg av kraftige lykter her!Tags: ledlykt, sykkellykt, lupine
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Nicolai, 10.09.2014 22:03:34
Kjøpte Lupine Piko på slutten av vinteren 13/14 og har bokstaveligtalt ikke sett meg tilbake - det går rett frem, i full fart. Selv i de svarteste delene av løypene/natta gir Lupine Piko mer enn nok lys til å (viktig!) unngå bøss og sten i løypa som ellers hadde festet seg eller verre, lagd riper i go skia. Og med alle mulighetene (hjemfeste, sykkelfeste) er alle grener dekket og du har en lykt som går til alt. Dyrt? Tja, med tanke på hvor lite glad i jeg er å ødelegge et godt par ski eller velt