Emilie - Ny teamløper til Holmenkollmarsjen


Emilie Jul-Larsen Aas er en av våre nye teamløpere. Hun er ikke en vanlig teamløper, men en helt normal mosjonist som vi skal følge opp frem mot Holmenkollmarsjen. Hun ble plukket ut blant en bunke på over 200 søkere til den nyopprettede stillingen som skiløper for Oslo Sportslager. I tiden frem mot Holmenkollmarsjen skal hun få utstyr og tett oppfølging for å gjøre det best mulig i rennet.
35 år gamle Emilie er utdannet fysioterapeut, jobber som forskningskoordinator for et medisinsk implantatfirma, og er i tillegg mamma. I sin hektiske hverdag er hun flink til å finne tid til trening. Hun nyter lange turer både med løpesko, og ski på beina. Emilie er et skikkelig konkurransemenneske og trigges av å hele tiden gjøre det bedre. Hun er nysgjerrig på hvilken effekt godt utstyr kan ha på skiløpingen, og håper å se forbedrede resultater i fremtiden. I tillegg ønsker hun å få strukturert treningen, slik at formen blir best mulig toppet inn mot Holmenkollmarsjen.

Når hun nå skal gå Holmenkollmarsjen for 3. gang har hun som mål å sette ny personlig rekord. Hennes 8. plass fra klassen i fjor skal knuses, og tiden 3:41:28 skal slås. For å hjelpe henne på veien får hun tilgang til alle våre ressurser. Hun får et team av smørere, trenere og utstyrseksperter i ryggen slik at hun kan gi alt på renndagen. Du kan følge Emilies utvikling på oslosportslager.no. Følg med!

Vi ønsker Emilie lykke til i tiden fremover mot Holmenkollmarsjen – Vinterens beste turrenn!


Tags: holmenkollmarsjen, skimarathon, turrenn, skirenn, redline, madshus, alpina, polar, swix, rottefella,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •