Enervit - Science In Nutrition

 
Produktene levert av enervit hjelper kroppen å prestere optimalt gjennom tilførsel av rett energi, mineraler, vitaminer og aminosyrer.
Produksjonsland: Italia (Oppstart 1954)
Forskning og utvikling: Egen forskning- og utviklingsavdeling med 20 ansatte, også  denne lokalisert også utenfor Milano i Italia.
Råvarer: Naturlige råvarer som mais (herfra utvines maltodekstrin),  sukkerrør og rødbeter (herfra utvinnes fruktosen)
Maltodekstrin: Bearbeides skånsomt i magen uten å belaste magehinnen, og gir jevn
energipåfylling med 1g energi/min inn i blodet.                
Fruktose: Belaster ikke magehinnene i det hele tatt da fruktosen transporteres
til leveren og bearbeides der før den sendes videre ut i blodet.
Karbohydratet fruktose fordobler energipåfyllningen til blodet uten å belaste magen.
Koffein: Brukes i liten mengde for å effektivisere kroppens energiopptak.
Noen viktige samarbeidspartnere:
  • Birkebeinerarrangemangene
  • Vasaloppet
  • Cykelvasan
  • Marchalonga
  • Svenske hockeyforbundet
  • Fotball lagene Inter og Milan
Hvorfor Enervit?
  • Optimal karbohydratsammensetning (fruktose/maltodekstrin)
  • Jevn tilførsel av energi
  • Skånsomt mot magen
  • Lett for kroppen å ta opp
  • Fri for fargestoff Fri for konserveringsmidler
  • Mer skånsomt mot tennene enn tradisjonell sportsdrikk (lavere ph-verdi)


Tags: enervit-scienceinnutrition, ernæring
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •