Even Sangnes nummer 9 i NM fellesstart på Everest Stelvio

I helgen gikk NM på sykkel av stabelen med hele norgeseliten utenom Thor Hushovd på startstreken. Midt blant de mer meritterte rytterne fant vi vår egen Even Sangnes ensom i Everest- trøye. Even imponerte stort og ble til slutt nummer 9!
Even som jobber i oljebransjen med 3 uker på og 3 uker av var
kanskje en av de største overraskelsene for de fleste denne søndagen. 29- åringen var tidligere et utholdenhetstalent av de sjeldne med sterke tider på friidrettsbanen og gode resultater i langrenn. For tre år siden var han en del av sykkellaget Team Trek- Adecco og hadde i 2009 en sterk plassering som nummer 5 i eliteklassen i Birken.

Etter noen år på jobb i Mexico kom Even hjem og begynte i jobb for Schlumberger i Nordsjøen. Da bestemte han seg for igjen for å finne fram sykkelen.

På søndag stilte han opp i NM fellesstart i Bergen. På startstreken fant man foruten Edvald Boasson-Hagen også Lars Petter Nordhaug, Aleksander Kridtoff, Gabriel Rasch og Vegard Stake Laengen i tillegg til de norske kontinentallagene Team Joker
-Merida og Plussbank-BMC.

Sammen med Lars Petter Stormo i Oslo Sportslager/ Everest-drakt stilte Even og gjorde seg bemerket utover dagen. Even slo omtrent hele Joker Merida og også favoritten Gabriel Rasch etter 198 kilometer i Åsane.

Å bli nummer ni og i tillegg knuse mange heltidssyklister er en presentasjon det står respekt av og vi i Oslo Sportslager gratulerer så hjerteligst!

Even syklet på en
Everest Stelvio 2012-modell med Sram Red.

Evens egen opplevelse kan du lese herTags: sykkel, nm, landevei, everest, stelvio, racersykkel
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •