Everest 8848 - Norges raskeste terrengsykkel har blitt enda bedre!

Vårt flaggskip fra Everest er vår toppmodell 8848. Dette er Norges mest meriterte terrengsykkel de siste sesongene og vi er utrolig stolte av at denne modellen er designet hos oss i Torggata. Vi har nå fått inn 2016-modellen og kan med glede si at vi har klart å forbedre en allerede fantastisk sykkel.

 

 

8848 er bygget for norske forhold og designet etter tilbakemeldinger både fra kunder og vårt sykkelteam. Ikke minst har Carl Fredrik Hagen vært sentral i arbeidet med å lage den raskeste terrengsykkelen som er mulig.

For at du skal kunne velge ditt favorittsystem lager vi 8848 i to forskjellige varianter. En med SRAM XX1 og én med Shimano XTR. Begge modellene representerer det ypperste fra de to ledende produsentene av sykkeldeler.

8848 er bygget på en superlett og tråkkeffektiv karbonramme med en geometri som ​gjør den kvikk, balansert og inspirerende å sykle på. Skjulte vaierføringer gir god funksjonalitet og beskyttelse mot elementene, samtidig som det ser ryddig og pent ut.

 

I jakten på pallplasseringer, eller kanskje personlige rekorder, vil dempegaffelen fra RockShox hjelpe deg. SID RL er en lett og kompakt gaffel med 100mm vandring. Den er som skapt for raske grusritt, og gir deg kontroll og trygghet når det virkelig går unna. Leveres med kompresjonslåsing som justeres fra toppen av gaffelen.
Hjulsettet fra American Classic er stive og lette, som i tillegg er klargjort for slangeløst oppsett. Maxxis Ikon-dekkene er raske, lettrullende dekk som i tillegg har godt grep i svinger. Dekkene er høye og gir god beskyttelse mot punktering.​​

Vekten er på lave 9 kg.

 

Noen av merittene til Everest 8848:

  • Vinner Norgescup terreng 2013
  • Vinner Norgescup terreng 2014
  • Vinner NM Maraton terreng 2015
  • Vinner Birkebeinerrittet menn elite 2015

Så er du ute etter en rask terrengsykkel synes vi at du bør ta med Everest 8848 i vurderingen. Er det noe du lurer på så send oss en mail: sykkel(att)oslosportslager.no.

 

 

 Tags: terrengsykkel, 8848, everest, birken, grusracer, karbon, sram, shimano, xx1, xtr
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •