Exped Downmat UL liggeundelag - årets største nyhet?

Vi har den store glede å kunne presentere EXPED DOWNMAT UL. EXPED DOWNMAT UL er lettvektsutgaven av den velkjente EXPED DOWNMAT. Endelig kan du få både i pose, bag og sekk. EXPED DOWNMAT UL får du lav vekt, høy komfort og fantastisk isolasjon.

En av årets store nyheter innen friluftsutstyr er Exped Downmat UL. Den klassiske Downmat har vært en vinner i flere år. Downmat har vært markedsleder både når det gjelder komfort og isolasjon. De dunfylte kamrene har gitt god tykkelse, og plass til mye dun. Downmat er ikke spesielt tungt, men det er heller ikke blant de letteste liggeunderlagene. Det er derfor en glede for oss å kunne presentere Exped Downmat UL. Downmat UL har de samme egenskapene som den klassiske Downmat når det kommer til komfort og isolasjon. Takket være bruk av lettere materialer, og et lettere pumpesystem har vekten blitt slanket betraktelig. Dette gjør Exped Downmat UL til fantastiske liggeunderlag som kan brukes hele året, og kan bæres med seg hvor som helst. Naturligvis vil dette lette liggeunderlaget tåle noe mindre slitasje enn den vanlige Downmat. Dette vinner du igjen på lavere vekt, og en mer komfortabel tur. Den klassiske Downmat har innebygd pumpe. På Downmat UL er denne erstattet med en lettere, og faktisk også raskere pumpe. Pumpen er rett og slett en ekstern pose som fylles opp med luft. Luften presses inn i liggeunderlaget, raskt og enkelt. Posen er laget i superlett materiale, og veier bare 60 gram. Med hvert pump med posen får du inn over 25 liter luft. Det er derfor ikke mer enn 2-3 repetisjoner som skal til før Downmat UL er fylt helt opp. Dette fantastiske pumpeproduktet har fått det morsomme navnet Exped Schnozzel Pumpbag.Vi har Exped Downmat U i fire forskjellige versjoner: Downmat UL 7 M, Downmat UL 7 LW, Downmat UL 9 M, og Downmat UL 9 LW. Det som skiller disse er tykkelse, og lengden/bredden. Downmat UL 7 er 7 cm tykt, og Downmat UL 9 er 9 cm tykt. LW-variantene er bredere og lengre enn M.

 
EXPED DOWNMAT UL 7 M  
Tykkelse: 7 cm
Mål: 183 x 52 cm
EXPED DOWNMAT UL 7 LW  
Tykkelse: 7 cm
Mål: 197 x 65 cm
EXPED DOWNMAT UL 9 M  
Tykkelse: 9 cm
Mål: 183 x 52 cm
EXPED DOWNMAT UL 9 LW  
Tykkelse: 9 cm
Mål: 197 x 65 cm


Tags:
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av IngerElin, 15.07.2014 21:07:08
Hei, har fått meg en Downmat UL 7 M, og er veldig fornøyd. Har fått hull i den og reparert denne - men er det mulig å få tak i et eget trekk til liggeunderlaget; slik at det blir mer slitesterkt ?