Exxon Mobil Bislett Games - byens friidrettsbegivenhet!

I morgen er det duket for årets IAAF Diamond League ExxonMobil Bislett Games i hovedstaden. I tillegg til rekordmange norske friidrettshåp, ventes 13 OL-vinnere og 28 VM-vinnere til Bislett i år. Dette blir en folkefest med store idrettsprestasjoner, spennende dueller og god stemning!
Blant friidrettsheltene er Bislett Games kjent som et arrangement med intim atmosfære og et publikum som vet å verdsette store idrettsprestasjoner. Med hele 69 verdensrekorder på samvittigheten er Bislett Stadion en arena utenom det vanlige! Det er meldt sol og 20 grader, verdensstjernernene kommer, og det er fortsatt ledige billetter. Legg turen til Bislett i morgen kveld!

   

 
 En spennede spydfinale: Thorkildsen vs Pikämäki. Tsjekkiske Petr Frydrych har vært god i år, og er en sterk utfordrer!

Flere av de norske utøverne vil være å regne med i år. Størst spenning er antakelig knyttet til spydduellen mellom Andreas Thorkildsen og finske Tero Pitkämäki, men også de unge friidrettsjentene vil garantert varte opp med gode prestasjoner. Vi kan nevne noen:

-Christina Vukicevic, 100 meter hekk
-Ezinne Okparaebo, 100 meter
-Ingvill Måkestad Bovim, 800 meter
-Karoline Bjerkeli Grøvdal, 3000 meter hinder

   
 
 
 Lovende norske friidrettsjenter, f.v: Vukicevic, Okparaebo, Måkestad, Grøvdal


På guttesiden ventes spesielt Jaysuma Saidy Ndure å gi Asafa Powell sterk konkurranse på 100 meter. Om Powell har årsbeste i verden, så viste Jays gode takter i Florø forrige helg. Dette blir et spennende oppgjør mellom noen av verdens raskeste menn!

Ellers kan vi blant andre glede oss til:

-Carolina Klüft, Sverige, lengde
-Blanka Vlasic, Kroatia, høyde
-Carmelita Jeter, USA, 200 meter
-Bernhard Lagat, USA, 5000 meter
-Abubaker Kaki, Sudan, 800 meter
-Eliud Kipchoge, Kenya, 5000 meter
-Steve Hooker, Australia, stavTags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •